lördag 17 december 2011

Vem ska ge efter?

Jag är gravid, jag har ett till liv att värna om nu.
Betyder de att man ska ge upp allt man gillar?

Absolut; alkohol, tobak, vissa mediciner, maträtter med skadliga ämnen, fysiska saker som är helt enkelt tunga och skadliga.
Måste men vill inte; vänner som slutar höra av sig, hobbyn som KAN vara skadliga för barnet, att fara ut på dansställen för MÖJLIGA risker, sexiga kläder, o myki annat.

Atså, inte e väl att vara gravid samma sak som att vara döende?
E de bara mamman som ska behöva ge upp saker och ting och anpassa sig eller?

3 kommentarer:

Anonymous sa...

Det är nu tyvärr så att ditt barn inte kan anpassa sig, om det är det du syftar på, syftar du på att pappan borde anpassa sig, så har du fullständigt rätt - det är just nu han ska anpassa sig till era behov.

Marion sa...

Nej det är klart inte barnet kan anpassa sig det vet jag nog.

Anonymous sa...

Det är nog så att mamman är den person som hamnar att offra mest, och när pappan inte ens lyfter ett finger för att förstå eller offra så blir mamman bara deprimerad, arg och lessen. Så för att undvika mammans deprision, sorg och ilska så måste mamman få pappan att förstå att han också måste ändras, respektera mamman mera, hjälpa mamman så långt som möjligt i allt och fram för allt, stötta henne genom att lyssna på henne. Exempel: mamman säger "det går inte att du är sådär mycket och hänger med dina kompisar längre, det går bara inte" så då borde pappan respektera henne så pass att han inte är lika ofta som förut hänger med sina vänner istället för att stötta henne under denna period som kan vara mycket svår för många.