tisdag 5 december 2017

Barndomskaveri firad

Min goda vän Maria (Marias memoarer) sedan högstadiet fyllde 30 i veckan. Och hon ville fira med att fara ut och äta god mat och ut se nattlivet på fredagen (1.12).

Maria och jag
Alhambra i Vasa (klick) serverar spansk mat och hon var intresserad av att pröva. På kvällen skulle man förhandsbeställa maten eller så blev det en buffe man fick äta från.

Buffen bestod av olika torkade skinkor, en ost, spansk potatisomelett (men den såg jag först då redan var mätt), potatis, sallad, koka ägg, tomater, 2 olika coleslaw, potatissallad(?), musselsalsa, lax och maletköttsfylld brödrulle(?).

Det mesta var riktigt gott, salsan och ena coleslawen var för stark dock. Men åt mera av allt det andra istället.

Drack deras röda Sangria till maten, vi delade alla på två kannor av det. Vi var 8 brudar ut på mat, sen for tre hem efteråt och vi andra fortsatte till O'Malleys.

Sangria
Stort plus att O'Malleys hade lapp vid dansgolvet. Men fick också höra lappen funnits där länge -utan att göra någon egentlig nytta. Så synd! Hoppas O'Malleys kunde ta fasta på det och fixa mera säkerhet...


På O'Malleys så var det tämligen dött på dansgolvet, dessutom var det retroilta. Så vi drack varsin drink och gick till Leipis (Leipätehdas) men där var det tomt. Funderade om skulle ta Fontana eller Roska.

O'Malleys Kelkka och cider
Plocka upp ett skräp. Sa att om hon väljer handen med skräpet blir det Fontana, annars Roska. Och det blev Roska.

#dammenbrister
Tyckte Roska hade supercool inredning! Kändes som om man kommit in på en byggarbetsplats utan lov och ordnat ett rejv. Och graffiti. Vi skrev också på väggarna, lade upp #dammenbrister här och där.

Katja klottrar
De hade dessutom ett dansgolv där Happy Barrell hade karaoke. Och rock, rap och hiphop var på menyn här nere (djn menade Teatro hade "ensamrätt" på dancemusik). Men det passade mig bra!

Träffade Idus där också en stund. Alldeles för länge sedan senast. Så dansade ett tag och sedan for man för att sova.

Men först till Hesburger efter lite nattmat. Sov så gott på soffan sen ända tills klockan väckte mig. Hade ju skola klockan 8 på lördagen så...

Kvällens smink

Inga kommentarer: