tisdag 11 juni 2013

Veet

Jag hade blivit utvald av buzzador att buzza om Veets produkter Easy Wax Electrical Roll-On Kit och Ansikte Precision Wax & Care.

Precision Wax för ansiktet prövade jag på ögonbrynen och vid munnen (har haft väldigt mörka strån där sedan jag brukade feströka för några år sedan). Tidigare hade jag endast använt rakhyvel på ögonbrynen.
Resultatet var jag otroligt nöjd med! Visst, ovan som jag var tog det sjukt och jag fick inte bort så mycket jag ville eller i lika fin båge som vanare användare men det var klart bättre än rakhyvel.
  • mindre irriterad hud
  • mindre rodnad
  • tog längre innan de växte ut på nytt
Och vid läppen så har jag inte ännu heller fått några nya mörka strån så är utomordentligt nöjd med resultaten.
Enda minuset var att waxets tub blev en aning varm under uppvärmningen och sedan svalnade alltför snabbt så att det blev svårt att applicera vaxet mot slutet.

Easy Wax Kitet var jag däremot inte alls nöjd med. Prövade på mina ben eftersom jag har väldigt mörk och riklig hårväxt. För det första tog det mycket sjukare än vad jag hade förväntat mig, för det andra lämnade huden otroligt rödprickig och irriterad länge efteråt (trots kallt vatten och dusch efteråt). För det tredje, och största orsaken, så tog det bort kanske en tredjedel av min hårväxt. Och det var starkt betonat att man bara fick vaxa varje område en gång, med andra ord skulle jag ha gått omkring med halvvaxade ben och det var inte så lockande. Dessutom tyckte jag att det växte ut lika snabbt igen (men kan ju ha uppfattats fel eftersom jag ändå inte hade fått bort allt hår).
Plus var väl att det var enkelt att använda den (mot vad jag hade föreställt mig), så för någon som prövat vaxning och vet det ger bra resultat så kan med gott samvete investera i en electrical uppvärmare/applicerare!

Så nu till sist vill jag utlysa en tävling där ni kan vinna min electrical roll-on kit (endast använt för 5 vaxremsor, finns att köpa påfyllnadsvax i vanliga butiker, alla delar, bruksanvisning och orginalförpackning med).

Vad ni skall göra är att motivera varför just du behöver få denna, till exempel "jag skall gifta mig i juli och behöver få extrasilkeslena ben då". Samt att skriva din mailadress i kommentaren (så jag får kontakt med dig).
Tävlingen avslutas 16.06.2013 kl 00:01, vinnaren  presenteras och tas kontakt med samma dag!

2 kommentarer:

Jonna sa...

varför, hmm, jag förtjänar förbanne mig sexiga ben efter att ha varit hemma mamma en längre tid och rätt ut sagt känner mig sunkig nu just. (jonna__89@hotmail.com)

Marion sa...

Nå, det blev inte så stor krets att välja mellan nu men den är din Jonna :) Nästa gång vi ses så ska du få den :)