torsdag 8 september 2011

Dag 6 - En bild på mig och min bästa vän

Jag och Jessica från Kristinestad. En härlig tjej som man träffar alldeles för sällan pga avståndet mellan oss. Saknar dig tjejjen!

Min första vän i Jakobstad då jag flyttade dit, blev sedan även min chef på praktikplatsen och på mitt arbete -men fortsatte vara min vän ändå. Träffar inte heller lika mycket längre och går inte tillsammans på gym längre.

Jag o Miica, min blodssyster som jag skulle flytta till åbo med på samma gång men omständigheterna ändrade de planerna. Ser henne knappt längre och talar inte lika mycket längre på nätet. Dyker upp i tankarna på mig med jämna mellanrum och funderar hur det går i stora staden.

Jag o Jonna, som gifte sig i vår. Härlig tjej att prata med och umgås. Skulle önska träffa henne mera nu än va jag gjort den senaste tiden. Prata i telefon kan man dock alltid göra nu som då.
Jag o Paula, Paul. Otroligt flummigt kan de bli då vi två sätts i samma rum -men flummigt på ett bra vis. Har alltid ett öra att låna åt mig då jag behöver få prata!
Sofia, också nyflyttad till Åbo med sin Kaj. Skulle ha blivit min granne nästan. Saknar starkt att sitta och filosofera om allt möjligt, och sen dansa tills klackarna går av, med henne. Hoppas hon har det bra i Åbo!

Cami, inte sett nu på ett tag då hon farit tillbaka till Vasa, men hoppeligen kommer någon av oss att komma sig ditåt snart så vi kan träffas.

 Mile, Idus, Milla o Cona. Haft roliga, yriga stunder med dethär gänget (och Frida som tar bilden). Int minns jag hur jag lärde känna vem men om jag inte skulle ha lärt känna dem så skulle jag inte ha träffat min Matias. Redan det är väl ett tillräckligt plus i kanten?

Som ni märker har jag långt ifrån EN bästa vän. Jag har väl ingen Bästa Vän utan jag har många vänner som alla står mig väldigt nära hjärtat av någon anledning. Det kan vara något vi delar åsikt om, något hon/han gjort för mig (ofta utan att de vet om det själv) eller annat. Och alla på bilderna, men många fler. 
Jag säger det inte så ofta, men varje vän är guldvärd för mig.

Inga kommentarer: