lördag 26 juli 2014

Vilken dag!

Vilken underbar dag det har varit! Direkt från början! Fast natten blev sömnlös så vägs det upp av allt det underbara man fått göra idag.

Först gav man sig av till Jakobstad med sin goda vän för att delta i Jeppis-prideparad. Och vilken parad det blev ändå. YLEs artikel (på finska) ger en fingervisning och några fina bilder. Jonas Thomén hade också fina bilder på sin google+.
Här kommer iallafall några bilder (med fokus på mig själv) från det.



Foto av YLEs reporter!



Det var helt enkelt underbar upplevelse! Och av någon anledning tyckte jag alla fotade mig och min kompis, möjligen kan det ha berott på att vi var (som syns på YLEs bild) de enda som hade fjädermaskar -eller någon mask alls- på oss.
Likaså kom YLE Vegas reporter och frågade oss några frågor, hon tog inte upp nå namn, bara varifrån vi är. Så hoppas på att hitta det sedan också på nätet deras. Vore ju kul (och skrämmande) ti få höra sig själv.
Men i vilket fall som helst. Roligt med så många deltagare, roligt med så mycket publik som var bara glada, applåderade och skrattade. Inga äggkastare eller mänskliga-murar som hindrade oss från att komma fram (gått såna rykten om motstånd mot paraden). Hoppas verkligen att det ordnas nästa år igen, skall absolut vara med då på nytt!


Efter Paraden så for vi till Storsand och tog ett dopp.

Och när man kommer hem får man nästa överraskning! Medan mamma var borta lärde sig dottern att sätta sig upp själv och sitta utan stöd. Så blev att hämta verktyg av systern så man fick sänkt ner spjälsängens botten så hon inte kunde krypa ur den.



Inga kommentarer: