tisdag 14 april 2015

Håller på och laddar upp foton för att beställa hem som riktiga foton att lägga i barnens fotomappar. Och denhär bilden råkade komma mot mig på FaceBook.
Och visst stämmer det! Har man kameran eller telefonen framme så missar man mycket av vad som händer runt omkring en. Man borde egentligen ha en kamera på huvudet som tar bild nu som då, skulle bli ganska intressant bildserie det tror jag.

Nu ska jag ju bara beställa foton från 2013-2014 och låter helt bli bilder från 2015 ännu. Varför? För att lättare veta varifrån jag ska fortsätta nästa gång jag beställer bilder i mängd och massor! Fick idag också ta fram Viggos fotoalbum och se efter vilken bild som var sist i det och sen söka efter denna bild i albumet på facebook för att veta varifrån jag skulle fortsätta välja. Nåja, tror inte han misstycker fast någon bild råkar komma två gånger heller.

För Nina blir det nu de allra första bilderna av henne, synd och skam men jag har inte fotat henne som bebis lika mycket som Viggo. Och inte en enda "magbild" har jag från då jag väntade henne. Men har förstått det är så för de flesta med flera barn, varje barn blir lite mindre fotat -eller bara fotat tillsammans med syskonet/n. För bilder av Viggo och Nina tillsammans har jag i mängder! Tack och lov. Men ska bli härligt att få riktiga foton snart, det är inte samma sak att bläddra på datorn som i ett riktigt album.
Viggo älskar också att titta på sina bilder i sitt album. Och vem gör inte det? Började faktiskt sakna mina egna fotoalbum nu, men de är i säkert förvar hos mina föräldrar i mitt barndomshem ännu.

Nåja, nu är Ifolor halvvägs med mina 440st foton! Snaart får jag välja storlek osv och skicka iväg beställningen! Råka ju sig så bra att de bara 0,09€/st just nu dessutom så blir ju inte ens dyrt!

2 kommentarer:

Maria sa...

Det är kul med framkallade foton och fotoböcker! :) Själv brukar jag oftast beställa från smartphoto. Jag har gjort fotoböcker från resor/utlandspraktik, en bok med bilder från pappas 60-års kalas till julklapp och en bok med foton från brorsdotterns första år :)

Anonym sa...

Det var ett bra citat :)