torsdag 25 augusti 2011

Nya kläder

Jag börjar vara av smått behov av nya kläder snart! Mina gamla kläder börjar bli för små, för att inte tala om att jag vill ha en ordentlig vinterjacka/kappa som int visar halva ryggen då man sätter sig någonstans! Och som dessutom är varm och man kan lägga nå kläder under för de riktigt kalla vinterdagarna.

Från en sak till en annan. Var underbart att gå hem idag från Matias bror! Smådugga såde härligt (som ni såg på mina 10 fakta så älskar jag att vara ute då det är ruskväder) och nu då man kom in fick man ta en varm och skön tekopp att avnjuta. Skrev lite blogginlägg, spelade lite ZooWorld2 på FaceBook, sorterat mina viktiga papper i min nya mapp och skall nu sätta mig och skriva underbara brev åt underbara brevvänner!

Brevskrivning, vad har ni för åsikt om det?
Jag, personligen, älskar att få ett brev som jag vet att någon faktiskt satt ner tid på att fundera ut och skriva ner. Istället för snabbmail som ofta blir korta och konsista "hej hur mår du. bra sj då?" och inget mera. Nej, brev har alltid varit min favorit och kommer troligen att vara det för alltid också.

Inga kommentarer: