torsdag 15 december 2011

Ultra nummer 2 och fler drömmar...!

Inatt har jag inte fått sov ordentligt, gick för det första väl för tidigt och sova med älskling för jag ville ju sova med honom, sen började jag drömma direkt (annars har jag bara drömt på morgonsidan av natten tidigare, just innan jag vaknat) en massa rådderi och även mardrömmar. Minns nu egentligen bara en dröm riktigt bra för den skrev jag ner då jag vaknade i telefonen:

5 vänner ute o ska på forsränning men finns inga bra forssar. In i ett forskningscenter där varelser  som i Descent lever och försöker ta livet av alla andra. Jag ser genom en tjejs ögon som har klättrat upp mellan en vägg och en maskin, min vän hittar en plånbok inne i maskinen som hon vet ägaren till, men plånboken var en fälla så hon dras in i maskinen med plånboken och blir malen... En varelse dyker upp bredvid mig och sticker in en metallremsa för att känna efter om något finns där. Jag får så lov och ta metallen att vila på mina tänder då jag ser honom ta fram en elektrisk grej och skickar stötar genom metallen in i mig.. Hoppar till forskarna och deras barn, de är i ett skillt rum som borde vara säkert och firar jul. En liten flicka frågor en annan om Sam och de kommer någonsin bli normala igen, hon svarar att det blir de säkert. I just det ögonblicket slås dörrarna upp i slow motion och Sam och de andra varelserna kommer inspringande. Den lilla flickan kastar något genom en glasruta och allt exploderar...


God morgon, första gången man vaknar. Vaken ganska länge och sen fortsätter man drömma att man söker efter något ätbart i en stor butik. Kommer till fruktdisken och alla prislappar visar att det är morötter men då man frågar expediten om morötterna så är det allt annat utom morötter som finns där i disken.


Morjens... Vaknar igen, fortsätter sova, drömmer något man inte ens kommer ihåg men har en smygande känsla av panik i bröstet och lägger sig med armen runt älsklingen som inte alls reagerar nå. Sover vidare... någorlunda då man har plats att ligga bekvämt.

Nåja, om man skulle berätta lite roligare nyheter. Var på andra ultrat igår, härligt ti se lillen! Och, förståss, var allt perfekt. Finfina mått på allting de mätte (och det var en hel massa! Ben hit, hjärndelar dit, huvudstorlek, hjärtkammrar, ryggraden etc), och nu får vi nog börja fundera på allvar vad en lillkille ska heta, för de såg nog onekligen ut som om det blir en liten kille vi får och inte en flicka som vi var inställda på. Men, man ska ju aldrig vara riktit säker förrän man har fött. Och dethär var sista ultrat för mig om int jag får nå remiss för nå vidare undersökningar, snyft! Får vänta med ti se lillen ända till april nu då...

1 kommentar:

emps sa...

Sv : Tack :) å ja, man måst ha en inbjudan, vill du ha en så kan ja skick en? :) sej din email adress i så fall :) tyvärr e skokampanjen slut, men di lär ska ha riktit bra kampanjer millan varvin så e löns väl nåo ti logg in å sii millan varvin :)