söndag 10 maj 2015

Mors Dag 2015 och bloggfunderingar

Sitter nu och tar det lugnt, smuttandes på en kopp English Breakfast Tea, slötittar på tv (tills Hobbitt kommer kl 21) och spelar spel på FaceBook.
Började dagen tidigt, egentligen redan kl 4 (vilket hjälper till att förklara varför barnen somnade så lätt) men steg upp på riktigt först 7 tiden.

Sen lyssnade man på Veckoslutskommitten i radio x3m som ringde upp min mamma och gratulerade henne på mors dag (eftersom jag lämnat in att de skulle överraska henne med det). Hon blev (enligt egen utsago) minst sagt överraskad! Vi for allihopa och äta till Furirbostället i Oravais, va nog helt god mat men tyckte personligen något fattades... eller så hade jag bara svårt att njuta av maten då barnen mina ville upp o springa runt hela tiden istället för att äta. Förstod inte riktigt varför de hade efterrätten i andra huset dock...

Så for man hemåt via ABC efter nå mjölk och tanka bilen, Församlingens lekpark med barnen en stund så de fick spring av sig där, men vi var ute hemma också en stund så blev ordentligt med frisk luft nog! Inne byggde vi med Lego, tog selfies med telefonen, lagade korv och makaroner samt badade innan det blev dags för sängen.
Så med andra ord har det varit en riktigt bra dag! Och jag har fått slevar, en blomma och två "handavtryckstavlor".

Så nu sitter jag här och kollar på min blogg och funderar om jag skall korta ner mina bloggar till en enda blogg. Att jag skulle slå ihop r ass Get your ass MOVING och Reading and Watching med denhär bloggen.
Men vad ska denhär bloggen heta isåfall? Vad tycker ni???

1 kommentar:

Maria sa...

Låter som en trevlig morsdag! :) Jag tycker det vore en bra idé att slå ihop allt till en enda blogg - du sparar väl en del arbete själv och du får säkert fler läsare på det sättet. De flesta bloggar ju om många olika saker på en och samma blogg, så inget konstigt med det :) Kanske bloggen kan heta nåt i stil med "Marions liv", som nu ändå din blogglänk här heter också, för träning, stil, familjeliv, film och böcker etc är ju allt delar av just ditt liv.. ;)