fredag 15 maj 2015

New look!

Min gamla hårfärg


Under färgningen såg det ut såhär


Och nu kan jag stoltsera med detta hår!

Och ja, det är två olika färger. Grönt och lila, halva en färg och andra halvan andra. De som vill se det på riktigt kan komma till Botnihallen imorgon på Mega Loppis kl 10-15, jag och min far säljer på platserna 101-102.

Men är faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Syns ännu bättre på bakhuvudet färgkontrasten då det är kortare hår där. Och kanske syns ännu bättre imorgon då det torkat helt och kan fota i dagsljus istället för med blixt.

Nästa månad ska jag på The Color Run Helsinki med några vänner, vårt lag är Pippuriset Pikkumyyt. Jag vann gratisbiljetter till det, men förstås måste man själv köpa resan och övernattningen. Men det är fixat så bara att ta det lugnt och invänta löpdagen! Skulle förstås behöva träna lite mer innan det är dags, men hinner väl nog ännu.

Skulle behöva avsluta kursen på nätet, snart blir jag försenad med alltför mycket. 

Och jag har slagit ihop alla mina bloggar till denna enda nu. Så är enkelt att hitta allting. Blir väl troligen att jag blandar mera ämnen i ett och samma inlägg nu också då men kanske det inte gör så mycket, man kan ju försöka att ändå läsa de delar som verkar intressanta.
Får se om jag byter nå namn på den sen, men tills vidare får den åtminstone heta Familjen Konstig ännu.

Kollat en hel del avsnitt av "Garage Gold", e i samma stil som alla "Storage Wars", "Storage Hunters" osv osv. Kommer förstås från FOX oftast. Men tycker det är intressant att se vad de kan ibland hitta i de övergivna förråden etc som de köper upp för att tömma. Skulle vara kul att hålla på med sånt, men tror inte det finns här i Finland. Och tror inte jag orkar starta upp något sådant heller.

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://m.codezombie.webnode.com/information/ har du sett att dom har ett zombie lopp i sundom i oktober :D

Marion sa...

I sundom?? Nej det har jag inte sett. Ska absolut checka det :) Tack för tipset!