onsdag 23 mars 2016

Equality Parade och Förlovningskaffe

19.3 på Minna Canth dagen (även jämställdhetsdagen) så ordnade Ungdom Mot Rasism Vasa lokalgrupp EQUALITY PARADE. För allas jämlikhet oavsett hudfärg, sjukdom, sexuell läggning, etnicitet, språk, religion osv.
Var väldigt roligt att delta! Hamnade på bilder lite här och där (eftersom man ledde paraden bland annat). Vasabladet hade även kort skrivit lite citat av mig.
På samma gång var även Röda Korset på torget och hade kampanjen #närsenast? för att få människor att fundera när de senast gjort något mot rasism. Fick komma på bild med mångkulturutvecklaren Nina Stubb då också. Nedan kommer lite bilder där jag är med (mera bilder hittar man i UMRs fotoalbum eller på vår blogg).


Ordförandes gruppbild från scen

YLE tyckte om min rygg :)

Pohjalainens bild av paraden

På söndagen däremot så hade vi förlovningskaffe hos min fästman. For dit redan till lunch och lagade smörgåstårtan, dukade med mera innan gästerna kom. Totalt var det väl nästan 40 gäster under dagen, men det med vår familj inräknad. Var iallafall trevligt att få träffa en del av hans släktingar för första gången och att så många av mina vänner kom sig ut!
Nu på påsksöndagen ska vi faktiskt också ha kaffebjudning men det blir en aning mindre folk då tror jag.

Maria Norrgård var vänlig och fotograferade förlovningsfoton samtidigt åt oss. Nedan kommer en del av dessa foton.

Jag har ingen aning om vilket jag ska använda som tackfoto. Vilket tycker ni?

2 kommentarer:

Maria sa...

3an blev jag själv mest nöjd med, så den säger jag ;)

Cami sa...

Jag tycker foto nr 1. Men de är alla riktigt bra :)