onsdag 7 oktober 2015

Vissa dar går bra, andra...

... går käpprätt åt pipsvängen. Idag var det tyvärr mera den andra sortens dag, om än den hade sina ljusa stunder också.

Är otroligt hur omänskliga de kan vara på företag som har hand om pengar, och jag tycker nu verkligen att om man ringer för att kontrollera sina skulder (om de är bortbetalade eller om det ännu finns nå ränta släpandes) skulle de vara en aning tillmötesgående eftersom det då innebär de kommer att få sina pengar. Men jag får åtminstone bara god lust att helt låta bli att betala något då de inte vill hjälpa så mycket ens...
Men på samma gång var det trevligt att inse att fler räkningar än man visste var betalade! Att det fanns flera man fick riva sönder för att de var dubletter av redan betalda räkningar som hade hunnit postas av företaget innan man betalade räkningen!

Och då barnen kom hem hade Viggo nog nå helt andra tankar om allting! Åtminstone var det bara en massa skrik, mycket också då gubben me sina töser kom och äta tortillas med oss som kvällsmål. Men det blev nu ätet något åtminstone.
Oså duschen så hade Nina hunnit bli så trött så gnugga bara in tvål o shampo i ögonen så var ledsen hela tiden, men somnade istället bums i sin säng. Trots att Viggo fortfarande är arg över något (och det brukar vara lätt att få honom och somna i egen säng).

Men nu sover de båda (20:22) och jag sitter och diskuterar med de andra i styrelsen vid UMR Vasa.
Och hade en kär vän på kaffe idag också, så dagen har som sagt haft sina ljusa stunder trots allt!

Inga kommentarer: