söndag 24 april 2016

Stormässa, feber och kroppsvikt

Igår, lördag 23.4, deltog jag i Stormässan som representant från Ungdom Mot Rasism. Gick väldigt bra, medan jag var där fick vi 4 nya medlemmar, utdelat en hel del infoblad och flera uppmuntrande kommentarer! Vi hade dessutom snabblotter till salu och då dagen var slut fanns endast tre vinster kvar! Så vi fick sålt en hel del av dem kan man påstå.
For hem i förtid än planerat då mamma skickade barnen var extra busiga. Så jag missade diskussionen med en som inte delade våra åsikter (men hörde ett utomstående par blanda sig i så denne person gav sig av), nå så kan de gå.

Det var annars också tur jag for hem för hann bara hem så började hela kroppen värk, halsen smärta så då skulle svälja och började frysa. Nå då hade jag plötsligt fått feber med en gång! Och sjuk hals som sagt. Och båda har jag ännu, men är man ensam med sina barn så är man. Så vi har just varit ut i tyyp 2 timmar på gården (men som tur fick jag sitta och halvsov ganska mycket så länge jag strunta i att de klotta me vatten). Kom just in nu tillbaka och drack trip, ser nu på Science of Stupid från FOX och tror jag ska poppa lite popcorn åt oss!

Nämnde väl att jag använder en app som heter Lifesum för att nå min idealvikt nu? Nå igår sket sig kaloriemålet ganska radikalt (for över med en hel måltids andel typ), idag hittills så har jag knappt ätit en halv måltid ens (har absolut noll matlust!).
Men väger mig alltid på lördagsmorgnar så igår var det bara att konstatera; jag är just och just under 60kg! Det lättaste jag varit sedan oktober 2015! Så nå måste jag ju göra rätt med andra ord...
Men hur som haver, jobbar vidare med allt nu då bara!

2 kommentarer:

www.marvelicious.blogg.se sa...

Nu har jag också laddat ner appen, men för att gå upp i vikt (lite fett, men framför allt muskler) ;)

Marion sa...

Lycka till Maria och säg till om det är något med appen du funderar över :)