söndag 20 maj 2012

Idag blir guldklimpen 2 veckor gammal! Tänk, det är bara 2 veckor sedan jag låg på Malmska BB och fick honom -men det känns så mycket längre eftersom man haft så fullt upp på sjukhuset med en massa och just hunnit komma hem och börja vardagen.

Vardagen är annars ganska lugn och beskedlig. Nätterna ser ut ungefär såhär: Matar honom kl 21-22 så sover han till en 2 tiden då han börjar vakna och säga att han är hungrig, matar man honom och han fortsätter sova till en 5 tiden då nästa matning är, och sedan igen kl 9 då han får medicin (ännu imorgon, sedan avslutas medicineringen).

En lugn kille som i och för sig bara blir piggare för varje dag och orkar vara vaknare en längre stund då också. Ögonen öppnas mycket mer och mycket mera nyfiken på att titta runt sig nu än i början.

Imorgon blir det att fara till Malmska på kontroll med honom, och de ska ta nå nytt blodprov eftersom något resultat av aminosyror vid ämnesomsättningen hade visat nå små avvikelser (men kunde också bara vara ett tekniskt fel eftersom lillen mår så bra och äter duktigt för att sedan göra sig av med maten på ordentligt vis också) så de måste kontrollera det för att vara säkra men läkaren tyckte att vi inte skulle grubbla alltför mycket på detta prov utan det var mera en försiktighetsåtgärd. Svaren kommer att dröja en vecka ändå....

2 kommentarer:

vintagemamman sa...

Hur går det för er ? Hoppas proverna var bra!

Maria sa...

När får man komma och hälsa på? ;) Jag har köpt en liten grej till lillen :D