torsdag 14 juni 2012

Torka..

Jag märker att jag skriver mycket mindre på denhär bloggen nuförtiden... Blir nästan bara på träningsbloggen min nu då det är det som fokuseras mest på. Fast då igen, får ju inte träna mage/rygg och bäcken ännu så...


Nåja, lite om hur jag och lillen mår ska jag väl nog få skrivet?
Lilleman mår nog bara bra, äter 140ml/måltid och har börjat sova från ca 23-06. Skööönt!!
Idag skulle läkaren ringa och prata med oss om nå magnetröntgen som de redan en gång sagt såg bra ut. Men de hade ju skickat det högre upp på läkarstegen så nu hade de svaren kommit.
Hur jag vet detta? Därför att en sjuksköterska ringde igår och sa att läkaren skulle ringa idag på eftermiddagen! Tycker det är dumt system att de ringer först bara för att berätta att läkaren ska ringa snart om nå provresultat -jag menar, tror ni inte jag och älskling har hunnit tänka alltmöjligt dåligt att de skulle ha hittat nu (en månad efter att de tog magnetröntgen)?? Suck, läkaren kunde ha ringt med detsamma istället...

Nåja, det var det... Jag då?
Mår nog bra, tränar som sagt benen och armarna för fullt och försöker få tillbaka min kondis med att vara ut och gå ofta. Väntar bara på efterkontrollen 27.6 så att man ska få klartecken att börja leva normalt igen (särskilt eftersom det inte känns nå extra någonstans längre).
Okej, lite kan blygdbenen ömma om jag trycker på dem... Men man ska väl inte hålla på och tynga på dem heller? Nåväl, min kvinnliga kropp verkar funka också för om det inte var mens jag hade så vet jag inte vad! Åtminstone var det precis som det, hade slutat blöda och sedan kom det på nytt i några dagar. Janå, allt tydde på lingonveckan helt enkelt.. Lite magont och så vidare.
Och vad jag läst så kan man få det tidigt om man inte ammar, och antar att pumpning inte räknas som amning heller så...

Nåja, väntar på att älskling ska bli klar med sin träning så jag får gå på promenad och sedan skall vi äta!
Eller jag skippar promenaden, tar kanske en senare... Far i duschen efter att ha hjälpt honom med benlyften!

1 kommentar:

Anonym sa...

hur var svaren?