Kycklingfileer med honungsmarinad ihoprullade med bacon som "klisterremsor" |
Creme Bonjour smältostarna som användes |
Ovanpå rulladerna, 4 bak tomat, 3 fram gräslök |
Närbild på gräslöksrullad |
Närbild på tomatrullad |
Mellanmål för kocken |
Medan man har köttet i ugnen slevar man ihop en hallonpaj. |
Som sedan åker in i ugnen på 200grader. Mördegsbotten. |
Så kokar man nypotatis |
Rulladerna efter ugnen. Började på 150 grader, höjde till 200 en stund. Fettet som bränts fast i pappret. |
Lite finare såg de ut utan bakplåtspappret |
Närbild med blixt på färdig rullad. |
Närbild med blixt på färdig paj. |
Till ännu (vilket jag inte har bild på eftersom jag tog med älsklings kamera och han är i jobbet) hade jag sallad (tomat, gurka, isbergssallad, majs), salladsdressing och mjölk. Älskling som gillar lök lade till det i salladen.
Eftersom jag hade köttet länge men på låg värme var det varken torrt eller segt (vilket man kanske på basen av hur mycket vätska som runnit ur dem på bakplåtspappret skulle ha trott).
Nå, i vilket fall som helst -klart godkänt fick det menade han. Och jag har sagt åt honom att inte säga att det är gott om han inte menar det -det finns ju risk att jag lagar det på nytt om han säger det var gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar