tisdag 14 augusti 2012

Träningsvärk

Då man springer på asfalt så ger ens knän upp, då man springer på grus tar det sjukt i vaden... Någon som kan ge tips på hur man ska försiktigt stärka sina ben så det slutar?

Och så undrar jag vad man skall använda för kosttillskott för att öka uthållighet/gå ner i vikt? Tycker alla av FAST serien bara är för muskelmassaökning men det är ju inte det jag är ute efter heller så..

5 kommentarer:

Cammi sa...

Har du nya springskor eller ett par du använt i flera år? Jag fick alltid grymt ont i ryggen vare sig jag sprang på grus, gräs eller asfalt, och det berodde på skorna. Men att du får ont i vaden, beror antagligen på att skorna inte dämpar så bra + att de är spända (stretcha mera).

Ett jättebra sätt att bygga upp muskulaturen i knäna, benen är att springa i vatten. Det är väldigt skonsamt, samtidigt som det ger så mycket :)


Hörde idag att man skall tillsätta kanel istället för t.ex. socker i kaffet. Kanel håller insulinnivån på en stabil nivå + att det höjer fettförbränningen. Jag tänker åtminstone pröva det att tillsätta kanel till det mesta. Även svartpeppar lär vara bra att sätta till extra av, man hålls mätt längre :)

Marion sa...

Jag hade skorna ifjol också och då var det inga problem fast jag sprang på spånbana och asfalt så tycker ju inte det borde vara skorna... men man vet ju aldrig..

Kanel huh? Nå, jag dricker inte kaffe men kanske det funkar i te också? Men det är ju inte nå söt smak alls :/ Och peppar tycker jag nog om och använder -men för mycket så gör så jag blir en eldsprutande drake i flera timmar.

Springa i vatten, då vi har så dåligt med ställen att göra det på här i vörå, annars skulle det säkert vara effektivt jo!

Cammi sa...

simhallen? Där har de ju springbältena :)

Man kan ju sätt kanel i maträtter ele nå, man märker de knappt :)

Det beror ju annars på kvalitén av skorna förstås :)

Marion sa...

Köpte nog från riktig sportaffär, märket basic som nog ha vari nöjd med tidigare...

Inte i vår simhall inte :/

Jo ja ska pröva och se, kanske jag får insmussla nå kanel utan att älskling märker något. ;)

Maria sa...

Jag tror att kanel i te kan bli rätt gott, lite beroende på vilken smak teet har från början förstås. Med t.ex. vaniljte passar det säkert :)

Finns det något billigt gym du kan gå till då? Börjar du försiktigt med låga vikter å höjer vikterna enligt vad som känns ok skulle jag påstå att det också är en hyfsat skonsam träning? Men det borde ju också finnas benmuskelövningar man kan göra hemma tycker man..