måndag 8 maj 2017

Fullspäckad helg!

Första uppehållet i "blogga varje dag"-försöket. Men helgen var så fullspäckad så hann inte blogga!

Först var jag gräsänka onsdag till natten mellan fre/lör. Spiralen på onsdagen (klick) och lekrummet som blev färdigt på torsdag (klick). Hade också sista närstudietillfället på torsdag.

Fredag städade jag så mycket som möjligt. Hade två hjälpredor så gick långsamt -men det gick. Vi besökte Viggos kompis, för första gången.

Besöket gick över förväntan. Vi var närmare 2 1/2 timme där (oftast har 1 timme varit max som Viggo orkat på nytt ställe) och Viggo hade superroligt (likaså Nina).

Lördag fortsatte städningen. Och vi alla fyra (gubben kom hem mitt i natten) byggde ihop deras studsmatta. Eller, gubben byggde den främst.

Sen fick vi två vuxna fixa oss i ordning, mommo kom över och vi stack iväg till Vasa. Jonna ordnade fest och som alltid var den suverän!

Jag och gubben på fest

Jag var ganska bra på Beerpong! Men då igen så studsar jag ju så många bollar med Viggo under dagen. Massa roliga historier då spelade sanning/konsekvens.

Sov hos Jonna. Via butiken hem. Jag mådde aningen dåligt, ingen smart ide att bara sitta och dricka så man inte märker hur mycket det blivit. Men får minnas till en annan gång!

Hemma mat, städning och fixande av fruktsallad. Krapulan gick om innan kalaset började (tack och lov).

Tror Viggo var väldigt nöjd med kalaset! Hoppas ju alla gäster också var det -även de vars bilar körde fast på vår gård!

Kalaset i full gång

Samtidigt som gästerna for hem kom bonustöserna. Så de hann äta lite gott också innan var dags att söka sig i säng.

Och vi slötittade Prison Break tills vi var säkra de tre äldsta också somnat. Och sen har vi sovt tämligen väl!

Stora Viggo, 5 år! 💙

2 kommentarer:

Lena sa...

Gick ju bra att dra loss bilin så it va e så farligt :p int första gangon jag kör fast en bil :D

Marion sa...

De va ju tur 😊 tack för att ni kom!