onsdag 30 december 2015

Movietajm?

Ska ni bänka er med film under nyåret? Här kommer lista på de filmer jag sett senast!

Amityville 1-4
Sett alla fyra Amityville filmer med gubben. Alla var väl bra på sina sätt fast det ibland var lite väl dålig/överdriven specialeffektsanvändning. Men de har ju blivit klassiker, åtminstone de äldre, och baserar sig på ett riktigt hus och, åtminstone delvis, verkliga händelser. Så sevärda absolut ändå!

Boogeyman 2005
Nyare versionen av filmen, har inte sett den gamla så kan inte jämföra dem. Var egentligen inte så bra, blev lite långtråkig mellan varven och förutsägbar. Men som film att slötitta? Go!

Critters 1-4 1986-1992
Första var helt okej, sen gick det mer och mer utför med filmerna. Helt klart försökte man göra pengar på populariteten för länge så man förstörde det. Men, det hör till klassikerna så kör till! De är värda att se!

Dolly Dearest
Det som jag minns bäst var att årtalet den va från int stämde med filmens kvalite. Så ingen höjdare med andra ord. Otroligt förutsägbar, men hade sina små spännande stunder.

Ghost Ship
Hej hå, hej hå. Nu ska vi spöka på lyxfartyg också. Nåja, lite illamående blev man nog ibland och säkert kommer denhär att dyka upp i huvudet nästa gång jag ska på nån båt men... den var ju inte så bra egentligen...

Saw 3
Personligen tycker jag att denna var den bästa av alla tre Saw filmer. Vet nog det finns fyra till men får se sen vilken som vinner i långa loppet. Nåja, äntligen hade den lite mer handling, fick svar på några frågetecken från förra filmerna...

Inga kommentarer: