tisdag 6 september 2016

Utvärderingsvecka

Så var det dags för Viggos årliga utvärderingsvecka på Vasa Centralsjukhus igen.

Alltså, en uppföljningsvecka då Viggo träffar Vasa Centralsjukhus (Barnneurologiska) terapeuter och neurolog för att utvärdera hur hans utveckling går.

Iår är alla terapeuter nya, tal-, fysio- och ergoterapeuten. Känns lite synd eftersom de endast ser till pappers hur Viggo var ifjol under sjukhusveckan. Men vad ska de inte få en bild av hans utveckling ändå.

Iår är det också första gången han ska träffa psykologen på barnneurologiska avdelningen. Vet inte vad det innebär men går säkert bra.
Och nytt är också att Viggo ska gå själv med terapeuterna medan jag ska träffa någon annan av dem/sjukskötarna för diskussion.

Igår så träffade han ergoterapeuten ensam och det gick väl bra, får veta mera när jag diskuterar med henne idag. Så träffade vi fysioterapeuten också, hade egentligen inget att klaga på utan det han hade problem med hade troligen sin förklarkng i att han inte kröp som baby.

Nåja, efter dagens möten for vi och äta till RAX. Gott var det och mycket åt vi! Viggo var dessutom så intresserad av två som pratade teckenspråk med varandra! Så det var ett riktigt trevligt avslut.


Inga kommentarer: