söndag 15 januari 2012

Liberoklubben och vinterväder

Riktar mig återigen till mammor/pappor! Gick just med i Liberoklubben efter att i en bok/broschyr ha läst om det. Fick boken vid rådgivningen här men den är skriven från sveriges synvinkel.

Nå, vad jag undrar är: har någon i Finland fått ett såntdär startpaket på posten som de verkar ha information om och erbjudande om i Sveriges reklam? Med blöjor, hudvårdsprodukter, leksaker etc. Eller är det att man skall be om det på sjukhuset? Hur vet man isåfall vilka sjukhus som har dehär paketen? Hittade ingenstans om det på deras hemsida (men registrerade mig nog redan).

Annars kan jag bara påpeka att det är härligt vinterväder på gång i Vörå. Riktigt fint med lite lätt dimma, kindbitande köld, ljusa moln och nästan ingen blåst. Men int vet jag om jag vill gå nå riktigt många gånger av och an heller för det. Är aningen trött efter att ha vandrat nu två gånger fram och tillbaka till mitt jobb (igår kväll, idag på morgonen -och troligen ikväll igen) och skulle helst bara ligga och slöa mig resten av dagen....

2 kommentarer:

Sandra sa...

ALLA som föder barn i finalnd får den väskan med ett litet blöjpatet, en mössa, några flaskor med icke ekologiska oljor som torkar ut huden samt en liten leksak, utan att ansluta sig till någon klubb. ;)

Marion sa...

är det så? Det har jag inte läst någonstans, bara på Liberos reklam i en sånhe broschyr...
Men dehe 5 månaderspaketet, får alla de också automatiskt?