lördag 6 augusti 2016

Förkylning... igen...

Den stora nackdelen med dagisstart? Att man får hem alla förkylningar och andra bobbor.

Så nu, passligt då jag fått PT:ns träningsprogram och ska fara ut och resa om två dagar så har jag då blivit förkyld!! Näsan som är värst men känner av att den vill täppa öronen också...

Så har tagit en och en halv shot med färskpressad citronsaft nu och ikväll får jag ta två shotar. Handlar en par citroner till idag så får jag ta shot imorgon bitti och kväll också ännu innan vi far iväg med Onnibuss, kanske det ska hjälpa lite iallafall.

Får bara hoppas barnen hålls friska tills jag kommer hem, skulle det vara lite lättare för föräldrarna att sköta dem åtminstone.


Havregrynsgröt med jordgubbar och makrillfileer i tomatsås (och tekoppen) som morgonmål ännu två dagar då. Börjar nästan tycka om havregrynsgröt nu då ätit det varje morgon sedan började på PT:ns kostschema.

I Tallinn lär det bli lite annorlunda morgonmål, men ska försöka hålla koll på vad jag äter på morgonen! Försöka få det väldigt proteinrikt iallafall. Lunch och middag blir vad det blir ute på stan då istället.
Vi lär ju iallafall vandra en hel del så borde förbränna en hel del också under resan! Och min packning?


Och har nerpackat min handväska och en stor påse chips för bussresan ner också. Samt ett par sandaler och lite kläder. Men nåjå, så lätt packning som möjligt!

Och nu ska jag återigen gå igenom så jag har allt jag behöver och att allt som barnen/föräldrarna mina kan behöva är på sina platser!

2 kommentarer:

www.marvelicious.blogg.se sa...

Hoppas förkylningen reder sig snabbt, och trevlig resa! :)

Marion sa...

Tack Maria 😊💛