söndag 7 augusti 2016

Pirrigt från morgonen!

Nu är det 12,5 timmar till avfärd från Vörå, lite längre innan bussen startar från Vasa.

Och har en hel massa fjärilar i magen redan! Något säger mig denna dag kommer att gå väääldigt långsamt. Alltså att tiden står stilla så inte avfärden kommer något närmare.

Men ska ju städa lite så det får väl klockan att gå. Och så ska jag förbättra mitt nagellack lite, lackade igår kväll men silverfärgen har redan lossnat på en del fingrar (se nedan från igår).


Ganska fint blev det, fast jag till först hade tänkt laga kamouflage-mönster, men färgerna jag hade till det så blev riktigt fult så ångrade mig...

Nåja, får se hur många daddy-long-legs jag hittar idag då, våra "kära" husdjur i denna gård.


En så klättrade upp på Ninas ben igår kväll också, just då hon höll på och busade som värst, så nu tror hon att busiga flickor får spindlar på sig. Hemskt att säga men hoppas det sitter i en stund så hon skulle vara liite lugnare!
En drömfångare fick sätta "livet" till igår också och värmeelementen är alltför intressanta nujust om vi säger så...

Men om man skulle plocka undan lite igen då och dammsuga. Och bädda rent i min säng (de har iallafall dragit bort allt ur min säng färdigt) så är det gjort sen innan mamma kommer för att ta över ikväll!

Så får fjärilarna fladdra vidare sålänge i magen...

2 kommentarer:

Marias Memoarer sa...

Hoppas ni får en underbar resa! :) Och nu gav du mig en bra idé, jag har aldrig testat att göra kamouflagenaglar tidigare!

Marion sa...

Lycka till! Och hoppas få se bild eller video av hur du gjorde dem sen! 😉