torsdag 9 juni 2016

Har varit tyst...

Har inte egentligen hänt något nu då jag varit sjuk sedan måndagen. Feber och halsen värst, inatt började det dessutom söka sig upp mot öronen (eller, värkte om jag låg på sidan). Min mor kollade halsen min igår och tyckte jag var lite extra vit -så ska se om jag lyckas få nå tid till hvc idag. Beroende på när kanske Nina kommer med då hon varit längst sjuk av oss. Hennes tonsiller verkar dessutom förstorade (men inte röda) så.

Men kursen Norse Mythology blev godkänd! Inte med toppbetyg men är inte ute efter det heller så. Tror faktiskt att jag skulle bli snabbt utbränd om jag vore på jakt efter toppbetyg!
And I just don't see the point in that...!

Stormen då? Solomon. Fint namn fick den iallafall men här på min gård kan jag inte se några direkta skador eller så. Inatt vaknade jag ju nog nu som då när febern gick upp eller ner så såg nog att det verkligen blåste, träden såg ut att nästan vika sig dubbla! Men inget verkar ha vinkat, studsmattan står kvar (fastbunden), tygmålet och tygtunneln likaså (men band fast dem också i sista minuten igår). Får hålla koll på nyheterna hur det gått i resten av Finland. Fast stormen skulle väl fortsätta idag så hinner ju ske en hel del än om det vill sig så.

Men nåja, vi hade sovmorgon. Så måste avsluta inlägget och börja plocka fram ditt och datt åt dem...