tisdag 21 februari 2012

2000 som läst !

Min sidvisningsräknare har nyss överstigit 2000!! Och det var denhär månaden som jag kom upp i 1000. Ganska otroligt om det stämmer att min blogg skulle ha blivit visad 1000+ gånger nu redan på en månad bara...

Nå, igår var jag till tandläkaren och de reparerade 2 hål. Frågade nog om jag ville ha bedövning men det sa jag fortare än tvärt nej till! Jag med min sprutskräck, bedövning i munnen, nej tack!! Och dessutom har jag förstått att bedövningen inte tar bort ilningen, så vad har det ens för nytta då? Visst sjutton ilade det i båda tänderna då de reparerade men det är en kortvarig pina. Har kvar ett hål att reparera, och förståss att se fram emot efter graviditeten: 2 visdomständer som skall dras bort och en som skall opereras bort.
Fast skönt att jag inte behöver tänka på det änu inom några månader, kommer väl bli helt hitihätä innan det är dags ändå. Tror älskling får komma med och hålla fast mig, om inte man kan bli nersövd förståss..

Var till hemgården igår en sväng också och gick igenom min ljuslåda, oj vad jag har orkat samla på mig mycket! Och på väg därifrån så kör jag förbi en äldre dam som kört fast med bilen. Försökte nog stiga ur och buffa på åt henne men det satt nog som stenen då snön hade lite lyft upp bilen och däcket så det bara spinna runt. Hon menade att hon skulle gräva med en käpp runt bilen och under så jag fick nog fara vidare men tacka mig så mycket för att jag hade stannat och se efter hur det gått.
Mötte dock en traktor som var på väg mot Kalapää också så stannade och sa åt honom att en kvinna satt fast så han lovade se efter om hon slapp själv eller inte. Bra med hjälpande personer ibland, eller hur?

Och nu kan jag ju påpeka att det är underbart vårväder här!! Solen lyser, det droppar och töar, värmetermometern visar på plus 1,3 grader Celsius... Kanske man kan börja hoppas på vår snart? Och med våren kommer ju förståss lill*n. Att jag längtar efter att få ha honom i famnen istället för i magen... Tror jag och älskling skall ta en promenad i vårvädret, och sedan lär väl min underbara kompis dyka upp snart!

Njut av vädret allihopa!

2 kommentarer:

Maria sa...

senast jag fixade ett par hål fanns det inget annat val än att bedöva, för det gjorde så fruktansvärt ont :S De borrade antagligen så djupt att de nådde någon nerv, eller vad vet jag? Bland det värsta jag varit med om, så blev så glad när de till slut kom på idén att jag kanske behövde bedövningen.. :P

Marion sa...

Jasså? Aldrig varit med om att det faktiskt skulle göra ont, varken då jag var mindre eller nu heller.. En gång fick jag bedövning och dt var för att hålet var så nära tandköttet mittemellan båda framtändren (eller såklart på ena men riktit i skarven).