måndag 6 februari 2012

Simma med lillvildbasarin

Var och simmade igår, riktigt trevligt. Var med älskling och lillvildbasarin! Älskling fick simma några längder medan jag plaskade i barnbassängen med vilden. Åh vad det var kul att få plaska bara en gång, och vet nu ingen som har så smittande skratt som vildbasarin. Badvakterna började också skratta och titta mera på honom än på de som simmade i stora bassängen.

Nu verkar det vara riktigt ruggigt vinterväder med hård blåst och allting... Riktigt passande väder för en måndag eller?

Blir för mig att ringa några samtal idag medan vildbasarin kör bil för fullt och tar med mig på åkturer i alla möjliga bilmärken! Bemari var lite väl vild åktur... Nissan, Opel, Volvo.. köper ny hela tiden också -har nog hur mycket pengar som helst *skratt*. Men tycker det är intressant att få klappa Lill*n nu, fast oftast är h*n i låret och inte på magen... Eller i armen!

Och i eftermiddag blir det att fara på arbete igen. Alla vardagarna är det arbete denhär veckan men ledig helg. De förstod inte riktigt hur länge det är tills jag skall få Lill*n dedär barnen på jobbet, de trodde jag menade i övermorgon då jag sa April. Tiden är nog ett begrepp som barn inte riktigt förstår så fort. Men det ska de inte behöva heller.

2 kommentarer:

Anonym sa...

känner du dig redan som en anka i vattnet ;)

Marion sa...

Njäää, inte så farligt faktiskt ;)