onsdag 29 februari 2012

Städmani?

Älsklingen min tycker att jag städar alldeles för mycket... Jag har ingen aning! Jag skulle bara vilja att det syns längre än en dag att man städat här hemma.

Igår skurade jag tomma golvytor, torkade av dörrar och väggar (jisses att det kan se flottigt ut i köket på väggarna då vi inte har någon fläkt!), putsade bordsytorna, hade igång en diskmaskin och två omgångar tvättmaskin... Ja o bäddade rent i sängen förståss! Inte att glömma det ju.

Man kan väl nämna att jag egentligen hatar att städa? Eller har åtminstone gjort det, men inser nu (då jag hört det av andra har jag bara fnyst om det) att städning faktiskt är ett underbart sätt att koppla av tankarna och ägna sig åt något heelt annat för en liten stund! Verkligen härligt, och nääästan så jag funderar på att fortsätta lite idag.
(Oj, glömde att jag igår sorterade våra mössor handskar etc och att jag redde ut älsklings korg med en massa sladdar och kablar -som han troligen aldrig ens själv rört vid)

Igår var det dessutom först snöoväder och kallt, för att sen slå om till en underbar vårdag!! Rann vatten från taken (och vaktmästaren hjälpte till med att buffa ner snön från taket) och jag tänkte nästan sätta mig på balkongen en stund och avnjuta en kopp te och läsa lite... Men vår balkong är full med snö (utom där älskling har stått och rökt) och trädgårdsstolen verkar vara under snön någonstans...
Så det får vänta till senare vårdagar!

Anmälde mig just till en ny Buzzador-kampanj; Dr Oetkers pizzor! Skulle jag verkligen inte ha något emot att få buzza om och ordna pizzakväll för några vänner (eller många, men man får bara 5 pizzor) för att "sprida ryktet om pizzorna". Så var snälla och håll tummarna för att jag får vara med.

Så kan ni ju hålla tummarna att jag vinner Liberoutlottningen jag just skickade in. Kan vinna 2 blöjpaket och en massa andra babyhudvårdsprodukter. Troligen vinner inte jag, jag brukar aldrig ha tur med tävlingar men man kan ju hoppas!

Jag har väl annars inte nämnt att jag har dessa stora, mörka, utstående födelsemärken? Eller?
Nå, jag har haft ett på vänster axel -men älskling fick mig att fara och ta bort det. Visst har jag hört om det tidigare att jag borde ta bort det men tror ni jag med min nålskräck har vågat??

Sådär fint var de efter att skärsåret var ihopsytt! Och jag hatar det!!! Det känns för det första hemskare då ärret sticker upp som en kulle, det tar sjukt att röra vid ärret och hellre en mörkbrun fläck än en stor röd fläck! Så jag tar inte bort nå fler födelsemärken... fast jag har ett stort på halsen, ett som växt lite på höger ben, två små på ryggen och ett på ena bröstet. Nej sjutsingen de får nog vara kvar. Har int de blivit nå problem på 23 år så inte tror jag de blir det heller!

Annars har jag ju inga bilder på min lilla kula till mage. Nu får ni en oavsett om ni vill ha eller inte!

Japp, den är tagen IDAG. På skottårsdagen. Då det borde vara 7,5 veckor kvar. Klockan 7:15 på morgonen.
Nästa gång ni måste se min mage på bloggen är när jag lyckas få filmat då lill*n tränar. Jag lovar att skona er till dess.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är alltid lika trevligt att läsa dina funderingar om stort och smått:)
Tack från mig i Norge:)

Take care och lycka till!

Cammi sa...

Åh vilken fin preggo-mage :D
Vissa får så fin maganga å dy e definitivt ein ov ti! :)

Cammi sa...

*magana :D

Marion sa...

Tack tack Cammi :) Har hört det förr att den e väldigt fin ;)

Det är roligt att se någon uppskattar vad jag skriver också :)

Anonym sa...

du minns väl at det finns ett stort ostädat hus i skogen också?!!! :p

Marion sa...

Ja om ja sko ork städa hu myki som helst.. :-P Va får ja fö betalt? ;-)