onsdag 1 februari 2012

Simma, simma som en fisk

Var med älsklingen och simmade i Vörå simhall igår. Har inte varit och simmat sedan min resa till Malta i våras...
Jag är absolut ingen vattenmänniska, har aldrig varit det heller tror jag! Var dålig på att lära mig simma (antar jag eftersom jag fortfarande har problem med de flesta simstilar) och kan inte simma nå långt innan armarna känns som två koka spagettistrån.

Nå, det var ändå väldigt uppfriskande att vara en gång nu med älskling. Och efteråt en varm bastu en sväng och en vaaarm dusch! Fick avsluta dagen sedan med film och gott te. Hade ju ändå varit ut och gått tidigare på dagen en bit också.


Nu e de en ny dag, jag har plockat ur/i diskmaskinen och har igång ett set med handdukar i tvättmaskinen. Ska på jobb ikväll, några dagar sen sist. Hoppas det utomordentligt kalla vädret skulle ge med sig snart så vi kunde vara utomhus igen och leka lite kurragömma eller bygga snögubbe.... Är -23 grader här nujust enligt vår mätare...

1 kommentar:

Maria sa...

Jag har haft precis samma problem med simmandet. Gick flera år i simskola men lärde mig aldrig att simma där, då det inte var på mina egna villkor.. Flera år senare lärde jag mig äntligen att simma på egen hand. Men har aldrig kunnat simma mera än kanske 10 meter och behärskar bara ett par simtekniker..