tisdag 7 februari 2012

Måst ja lägg nå rubrik..?

Underbart väder ute eller hur? Solen skiner på vit gnistrande snö och det ser ut som om det lovar att komma en vår igen i år. Älskling for just med vildbasaren norrut och jag valde att lämna hemma så länge och städa undan bilar, mopeder, pussel och memoryspel.

Jag gissar att jag är långt ifrån den enda som ibland övermannas av en känsla att inget går som man vill, och inget blir bättre eller ordnar upp sig. Känslor av total övergivenhet och ensamhet.
Som tur är ju dessa känslor övergående och försvinner oftast samma dag eller senast nästa morgon.
Men någonstans bottnar ju alltid en känsla av negativ energi, något frammanar det oftast -oftast utan att man kan lägga fingret på vad. Det kan vara ett skämt som går fel, stress med något, något som man misstolkar eller bara att man är trött.

Min totala viktökning sedan jag blev gravid är nujust 600gram! Gick först ner från 69kg till 64kg och nu har jag just och just passerat 70kg. Så om det fortsätter vara såhär liten viktökning lär det inte vara alltför jobbigt för mig att komma i form efteråt. Det är ju positivt!
Lill*n sparkar och håller på så man tror att hela magen ska hoppa på ryggsidan (syns numera väldigt tydligt vid aktivaste perioderna), så h*n mår bra och växer stadigt. Väldigt positivt!
Vildbasaren har nu första gången vågat hälsa på lill*n genom magen -men förstår ännu inte riktigt att han skall bli storebror åt lill*n. Så sött!

Janå vädret nämnde jag ju redan att det är väldigt fint... Tror jag ska ta en promenad till kommungården och lämna in min timlista idag -men de är på lunchtid till klockan 13 nu så får vänta en stund. Får troligen promenera till arbetet också så inte älskling behöver stressa fram och tillbaka, men det ger ju motion och kanske det inte drar lika mycket i benen ikväll då? Stödstrumporna kan jag inte använda lika mycket nu heller för de börjar klia så otroligt så har skrapat upp flera ytliga sår åt mig på vaderna -och de tar sjukt och svider! Och om jag då har varit ut och fått frisk luft så tar jag troligen också och sover mycket lugnare och jämnare än på länge nu igen. Tycker jag sovit så oroligt de senaste nätterna igen, eller hållit på o vakna hela tiden. Så jo, jag är heelt utmattad av någon anledning i kroppen (och ska ändå gå ut och gå?).

Man brukar väl säga att trötta personer är de som tappar behärskningen först? Stämmer säkert bra också. Tycker mina nerver är på utsidan av min kropp idag... Så, någon som har ett bra tips på hur man mosar in dem tillbaka?

Inga kommentarer: