lördag 18 februari 2017

Död blogg....

Bara att konstatera min blogg är ganska död. I min frågestund (klick) så fick jag inte en enda kommentar. Inte heller fick jag en endaste kommentar på min förfrågan kring teckningarnas vara eller inte vara på bloggen (klick).

Så vem läser egentligen? Kan du vara snäll och bara skriva en kort kommentar om du läser detta, exempel "sara, läser ofta", "minna, första gången läser din blogg".

Inte slutar jag skriva fast ingen kommenterar, men lite onödigt känns det ju emellanåt. Speciellt med de inlägg som frågar efter åsikter eller så. Men va kan man, kanske bloggen livas upp så småningom. Kanske...

Gårdagens "bergsfynd"
Vi var över en timme på skogspromenad igår. Och idag har Viggo simskola vid Norrvalla, så ska snart ge oss av dit.

16 kommentarer:

Jonna sa...

Läser nu som då. Dålig på att följa. Kommenterar sällan då man alltid ska logga in på något vis xD

Marion sa...

Nedå? Får nog kommentera anonymt o, åtminstone enligt vad jag ställt in enligt så finns "anonym" "namn/webbadress" som alternativ vid kommentarer...

Yvonne sa...

Läser ibland, jag följer inte bloggar eftersom jag inte vill lova eller binda mig (ens känslomässigt) till att läsa alla inlägg. Men jag gillar att läsa det du skriver!

Marion sa...

Får du kommenterat utan problem då Yvonne?

Maria Heikkilä sa...

Nu testar jag att kommenter med datorn.. Färdigt inloggad på google konto. Måst kryssa i "jag är inte en robot" förrän de går att publicera.

Marion sa...

Okej... jag brukar också behöva kryssa i "inte en robot" på en hel del bloggar, men detdär med bilderna du skrev om så brukar inte vara konstant utan nu som då -speciellt om jag varit aktivare att kommentera på sidor så brukar de börja begäras...

Camilla sa...

Läser nu som då, men väldigt sällan jag orkar kommentera på bloggar såvida det inte behandlar något jag känner ett starkt intresse för. :)

Marion sa...

Nänå det förstås, men när en skribent ber om svar eller förslag brukar jag nog om jag ändå redan läst inlägget 😉

Ida sa...

Jag följer din blogg nu, dock läser jag int bloggar varenda dag utan tar bara upp blogglistan då ja har dötid å läser bakåt! :) Såg nu inlägget om teckningarna å ja vill gärna läsa! :)

Marion sa...

Detdär med läser bakåt gör jag också ofta 😂 eller skrollar i läslistan tills kommer till det sista olästa i listan, öppnar det o läser alla missade inlägg av den skribenten, sen nästa skribent uppåt på listan osv tills tagit mig igenom alla.

Camilla sa...

Ibland om jag hinner se länken i FB-flödet :) Hinner inte kommentera då jag har jobb vid sidan som väntar varje kväll. Vill gärna se teckningar eftersom jag ritar lite själv.

Marion sa...

Tack Camilla! Och skulle troligen nog ha publicerat teckningarna ändå i sinom tid men roligt att se två intresserade iallafall ;)

Erika Henriksson sa...

Erika här :) Läser ibland och är också väldigt dålig på att kommentera ifall jag inte känner en väldigt stark (och saklig) åsikt i frågan som tas upp. Främst läser jag bloggar för att få olika syn på saker och nya tips. Att dessutom få en inblick i bekantas liv och intressen är ju alltid kul :) jag har kanske en åldrad syn på bloggande, men jag känner inget behov av att påverka en bloggs innehåll. Däremot förstår jag givetvis att människor har olika tankar och mål bakom sin blogg, en del skriver så att säga bara av sig, medan andra bygger upp en hel business bakom.

Marias Memoarer sa...

Jag läser i mån att jag hinner nu när jag är i Australien, ganska ofta blir det ändå :) Lämnar ofta en kommentar efter mig också.

Marion sa...

Försöker inte bygga någon business personligen men vill försöka hjälpa i mån av möjlighet med mina erfarenheter och den lilla kunskap jag besitter över olika ämnen.

Marion sa...

Jo oftast gissar jag att det är du som skrivit en kommentar när det kommer upp 😉