tisdag 28 februari 2017

Dotterns rum -check!

Nu är äntligen dotterns rum färdigt! Och dotterns spontana reaktion? "Waaaooow!" Tror det är ganska bra vitsord av en treåring, eller vad tror ni? Fortsatte med tapeterna på söndagen. Plötsligt torkade limmet mycket fortare än tidigare! Ger er också en närmare bild på fondväggen.
Ena halvan blev säng, sänghimmel och spegel. Sänghimmeln hade ingen öppning så fick klippa det själv (men den var bara 2€ från Wish). Andra änden blev "studiehörnan", pulpet, skrivbordsstol, bokhylla. I pulpeten finna hennes skolböcker (målarböcker och klisterböcker).
Ännu på söndagen kom sig drömfångaren, John Blund, gardinstången, nattlampan och docksängen sig på plats i Ninas rum. Så fint och sött redan! Hennes bonussystrar tyckte också att hennes rum var fint.

Och idag, tisdag, hämtade jag de sista sakerna som jag fyndat på loppis åt henne.Två tavlor, en klocka, gardiner, matta och taklampa. Så nu är hennes prinsessarum färdigt! Lite extra leksaker är i rummet då vi ska börja med lekrummet sedan, så det behöver vara tomt.

Så vad tycker ni?

2 kommentarer:

Marias Memoarer sa...

Åh så gulligt det blev! :)

Marion sa...

Ja faktiskt 😊 om man får vara lite självhyllande 😂