måndag 27 februari 2017

Lekrummet från då till nu Starten i lekrummet såg ut såhär.  Den helbruna väggen fanns ju inte från början, utan det var öppet till trappan. Det var som sagt första vi renoverade.Påminnelse om hur hemsk denna tapet var att få bort! Fick ta den i lager. Och Ninas skåp fick stå utanför hennes rum medan vi fixade hennes färdigt.Gubben spacklade nya väggens spikar, kaos med leksakerna då rev tapeter, drog loss lister och målade taket. Flyttade alla saker fram och tillbaka från ena sidan till andra sidan.
Rivit bort golvmattan idag! Och samtidigt plockat ihop leksakerna samt flyttat in dem i Viggos och Ninas rum tills lekrummet är färdigt för "inflyttning" igen.Passade på och rev mera tapeter samtidigt, det som varit bakom Ninas skåp nu och fortsatt vid fönstren. Största projektet i detta rum är att fixa balkongdörren till en vägg. Så får bara vänt och se när bli varmare hur det görs. 

Så golvet ska läggas (laminat), gubben får mål taket igen (blev flammigt) och tapeterna ska upp (två olika tapeter). Och så pratade gubben nå om att nya väggen behöver mera spackel plus ett varv grundmål, men det hoppas jag han gör så småningom!

Hoppas i vilket fall som helst att jag blir lika nöjd med detta rum sen som jag blev med Ninas! Och det gäller förstås alla rum i huset som ska fixas.

Inga kommentarer: