tisdag 7 februari 2017

Spenatplättar

Ingredienser
150 gr fryst spenat
1 ägg
2,5dl mjölk
1,5dl vetemjöl
1/2tsk socker och salt


  1. Blanda ihop allt.
  2. Låt svälla 15 minuter.
  3. Stek, i stor panna eller plättpanna


Näringsvärden/plätt
Kcal: 27
Kolhydrater: 4,6 gram
Fett: 0,3 gram
Protein: 1,3 gram
Totalt 27 plättar.

Smakmässigt? Tänkte att de inte skulle vara någon höjdare så lagade hälften av vad S-kedjans recept sade. Min misstanke visade sig vara helt.... fel. Mina barn ville inte äta, men skyller det på att sonen är väldigt förkyld och har dubbelsidig öroninflammation och Nina smakade men då Viggo fick vindruvor -ja då skulle ju hon också ha.
Men de var verkligen mycket godare än jag hade förväntat mig, men inte sådär supermycket smak egentligen heller.

Inga kommentarer: