lördag 25 februari 2017

Migränmorgon och tapetserin

Vaknade med migrän denna vackra morgon. Det började redan igår men då vaknade 6:30 så var det ett faktum. Så hann tänka hela dagen skulle vara förstörd.

Men ovanligt nog så förstod mina barn att jag behövde ta medicin och vila. Så de gick snällt ner med Matias och jag kunde sova till 8. Nu är värken hanterbar men inte borta. Hoppeligen hålls det så, ska ju tapetsera Ninas rum idag.

Det blev inget pang-pang i onsdags, Matias hamnade på övertid då någon server dog. Så får se en annan onsdag. Istället fixa vi bonuskontot, åt på Burger King och handlade på Lidl.

Burger King är verkligen de godaste hamburgarna! Och de hamburgare som är närmast bilden i verkliga utseendet. Men är fortfarande led de inte har något för barn att göra, om än Matias påpekade att det troligen inte var målgruppen då de har Carlsberg på kran också...

Men tillbaks till idag! Lagade skinkfrestelse till lunch och bjöd åt föräldrarna mina också. Sen började vi tapetsera i Ninas rum medan min mor lekte med Viggo och Nina.


Matias fick vara arbetsledare som tapetserat förr och jag hjälpte till vid behov. Var i spänd förväntan vilken färg tapeterna skulle ha uppe på väggen!
Vilken färg tycker ni hennes tapet är?
Jag frågar eftersom jag och försäljaren hade olik åsikt om det...


Var planerat med svartvit fondvägg -men jag hade ju inte tänkt på att de tapeterna var bara små små remsor! Så vi tog plan B och hämtade tapeten jag hade menat laga fondvägg i vårt sovrum med. Det räckte mer än väl till Ninas fondvägg och ärligt talat tycker jag den ser superfin ut!

Vi hann inte med mer idag då mina föräldrar skulle bort, men får fortsätta imorgon med dem som barnvakter (tills moffas brandjour börjar åtminstone). Så på måndag eller tisdag dyker det upp ett inlägg på ett färdigt inrett rum (hoppas jag åtminstone).

Stay tuned!!

2 kommentarer:

Marias Memoarer sa...

Mörk laxrosa tycker jag det ser ut som, eller kanske persikorosa :) snyggt blir det, och tror den fondtapeten kommer bli bättre färgmässigt? :)

Marion sa...

Börjar onekligen verka som om den tapeten var ett bra val -bara den hålls upp ordentligt nu då ska gå och se hur det ser ut efter en natt 😊
Tror svartvita hamnar i övre wc om vi skulle tapetsera den... men får se! Blir att fundera ut heelt nya tapeter till vårt sovrum först 😅