torsdag 1 december 2016

Novembers sammanfattning

En månad har kommit till sitt slut och jag ska därmed delge er hur förra månaden sett ut på min blogg! Vi börjar med topp 10 bland mina lästa inlägg (ni slipper till inlägget genom att klicka på namnet):

Topp 10 inlägg
  1. Handla på Wish fortsätter att hålla ställningar som det mest lästa inlägget även denna månad, helt tydligt är människor intresserade av att höra om shoppingupplevelser!
  2. Från studenten till nutid! tar plats nummer två, med mer än hälften mindre visningar. 
  3. Från liten till vuxen kommer på tredje plats med ynka 25 mindre visningar, och jag blev jätteglad över att se flera som hakat på och visat sina utseendemässiga resor genom åren.
  4. Novemberlöpning -med hund! får en god fjärdeplats och tror mycket av visningarna kom av att jag kunde dela med mig av inlägget i en del löpargrupper/träningsgrupper jag är medlem i på FaceBook utöver de sedvanliga bloggrupperna.
  5. Lite över en månad Leangains finns kvar på toppen även denna månad.
  6. Årsdagsrädsla har kommit sig in på en sjätteplats med fler sidvisningar än jag trodde det skulle få då jag inte dela med mig av inlägget så aktivt som de andra.
  7. Levt i 28 år! skrevs på min födelsedag med tankar kring mitt gångna liv.
  8. Halloween 2016 har fått sina 155 visningar, men inga kommentarer alls.
  9. Vinterns första skidtur finns också med på listan.
  10. Halloween 2016 outfit tar jumboplatsen under november med sina 109 visningar.
Trafikkällor

Facebook, google och instagram kunde jag ju gissa att skulle vara med på listan, vad som nu är väldigt roligt att se är två andra bloggar som gett mig många nya sidvisningar!
Dessa bloggar har, som jag nämnde vid inlägget, tagit efter att gräva fram bilder från barndomstiden och dela med sig av sin resa från liten till större (och jag vet fler än dessa två har gjort det men det är endast dessa två som gett mig så många nya läsare att de nämns i statistiken). Mimmi och Tidstjuven får jag tacka så mycket för omnämnadet och de just över 200 sidvisningar ni gett min blogg!

Läsare

Mina läsare under november har funnits i Finland, Sverige, USA, Danmark, Tyskland, Kanada, Norge, Spanien, Frankrike och Portugal (skriven i ordning enligt mest besökare från landet). 

De har främst använt Android, iPhone och Windows som operativsystem samt webbläsarna Chrome, Safari och Firefox. På operativsystem tycker jag det är intressant att 15 (ca 1%) har använt ett Unknown operativsystem, visste inte ens det fanns sådana.

Mål för december
Inga mål i sig, hoppas ju såklart att det ska fortsätta gå framåt med min blogg, och vore ju såklart roligt med flera som följer min blogg (men det kanske det finns trots att det står endast 8 på min sida men de som följer via någon annan portal visas väl inte där?). 
Vore också otroligt roligt med mera kommentarer på mina inlägg, redan ett "hej jag har läst ditt inlägg" nu som då av någon vore kul. Nu kan jag lätt räkna vem det är som kommenterar på mina inlägg med några få undantag.
Under en månad alstrade jag 6804 sidvisningar av totala 114327 stycken. Inte illa! Och helt klart har min blogg besökts bara aktivare vartefter tiden gått men kan ju alltid bli bättre.

Ni, som läser detta inlägg, vad skulle ni vilja höra mera om?


Så vacker med gårdagens smink utsmetat, oborstat hår och slö av att studerat hela morgonen för att avsluta datorsittandet med detta inlägg. Nu blir det lunch hos morsan och sedan ska jag ut och pröva nya snöns glid under skidorna!

2 kommentarer:

Marias Memoarer sa...

Roligt att läsa såna sammanfattningar! :) Jag skulle kanske vilja läsa mer om att uppfostra ett barn med speciella behov, blandat med lite lättsammare/ytligare saker. Fast det är väl ungefär det du gör redan ;)

Marion sa...

Tack för kommentaren!
"Uppfostringsinlägg" är på väg, men håller just nu och läser om en "bättre" metod än den våra föräldrar använde, så då hunnit bearbeta den blir det helt säkert ett inlägg!