onsdag 28 mars 2012

Böri bli trött...

Anfall inatt igen, en timme innan det lugnade sig. Krampade hela magen hitåt och ditåt så länge... Börjar vara otroligt trött på dehär anfallen, men nu var det ju faktiskt länge sedan jag haft det senast.Men antar jag fick det nu eftersom jag börjar vara så nervös inför när lill*n ska bestämma sig för att komma. Har ju alltjämnt varit att det är stressmigrän så... Men ska nog bara försöka ta det lugnt idag då, inget extra. Men borde verkligen försöka få städat och plockat undan lite, om man skulle orka.

Fönstren har vi inte tvättat en enda gång sedan vi flyttade hit, men alla verkar anse att det är det sista man ska göra som gravid -om man inte VILL ha ut barnet förstås. Sträckrörelser lär sätta igång födseln, och att gå i trappor, bada bastu och allt annat möjligt som e nu var som skulle sätta igång en.

Det är härligt att veta man har vänner och familj som man alltid kan räkna med. Och förstås sin egen älskling.
Synd bara att man själv inte alltjämnt orkar själv stå vid andras sidor om man själv också har det jobbigt. Men jag hoppas de som är mina vänner vet att jag finns där när de behöver mig, oavsett om jag träffar er ofta eller sällan. Nu har det ju alltjämnt blivit mindre då man är gravid men, en kaffe kan man ju alltid ta ändå utan problem.

2 kommentarer:

Maria sa...

De finns ju iaf en i hushållet som int e gravid... ;)

Marion sa...

joooo-o, men jag är inte så bra slavdrivare tyvärr... :P