lördag 31 mars 2012

Påskrispromenad


Var just ut på en liten halvtimmes promenad runt kvarteret och samlade lite videkissor och björkkvistar såhär inför påsk. Har inget annat påskpynt, och kommer troligen inte att skaffa heller. Sen då lilln blivit äldre lär jag nog börja få alla möjliga kreationer... Hoppas jag, för nog ser påskriset lite tomt ut nu utan nå häxor eller så...

Skönt att gå en sväng iallafall! Och nu fick jag testa var man hittar att lägg upp bilder från min telefon till bloggen. Bra att veta nästa gång jag ska recensera en bok och ligger i sängen utan google nära mig, bara att ta en egen bild av omslaget då!

Vet inte om lilln gillade promenaden, iallafall pressar han sig neråt så det nästan tar ont just nu. Eller om han är missnöjd med mitt aningen söta te..? Högg lite smått idag igen, men långt ifrån så kraftigt som förra gången. Eller är det jag som har bra smärtanpassning?
För det vet jag, ja behöver inte ha "molande värk" nå länge innan det, så att säga, försvinner från smärtskalan. Men tror nog ändå att det är skillt med graviditetssmärtor... Tror inte man blir "van" med de så att man slutar ha ont. Eller vad vet jag? Kanske man kan ha så hög smärtgräns att det knappt känns?

2 kommentarer:

Maria sa...

det går ju alltid att köpa ett paket med fjädrar att dekorera riset med :) är säkert det billigaste påskpyntet man kan få tag i också :P

Marion sa...

haha janå de e väl så ;) ska skriv upp de på morgondagens handelslista.. nog måste de ju ha vid Prisma i Kokkola ju. :D