fredag 9 mars 2012

Tandläkar, sista gången?

Nu hade man varit till tandläkaren och genomlidit att bygga ett hål igen. Men de va sista hålet som skulle byggas, nu e de bara två visdomständer som ska dras ut efter att lill*n är född.

Sade nog om tandvärken och vi funderade och kom överens att om det blir värre eller det blir jobbigt, så då tar jag kontakt så kanske de tar upp tanden och lägger in nå medicin så att jag inte ska ha värken längre tills man får ta bort tanden helt och slipper det säkert.

Idag är det storm som gäller där ute så tror jag hålls inomhus. Vaknade dessutom med väldigt sjuk hals och stockad näsa... Känns bättre nu, men halsen är det fortfarande någonting som kittlar mig mest hela tiden så jag får hosta till nu som då.

Gick med på bloglovin.com idag också, hoppeligen e de någon bra sida -men vet inte riktigt vad exakt det går ut på? Gör det så att min(a) bloggar blir mera synliga för allmänheten eller?

2 kommentarer:

emps sa...

Bloglovin e en sida som gör det lättare att följa andras bloggar, du har alla dina bloggar du läser på samma ställe och varje gång någon uppdaterar sin blogg så syns det på bloglovin :) du kan också koppla din egen blogg till bloglovin och därmede öka chanserna att ditt eget läsarantal ökar :)

Marion sa...

Just just :) nå sagt och gjort! Min blogg finns där och jag har lagt till de bloggar jag följer där... Men tror du jag kommer ihåg att kolla på bloglovin innan jag loggar in här o kollar uppdateringarna på instrumentpanelen..? Njä, så står de om en massa uppdateringar då man håkar på ti fa in o kolla på den sidan då... Suck..