fredag 30 mars 2012

Städa, städa, varje fredag...

Fredag idag, har ägnat förmiddagen till att städa lägenheten -så kanske man int behöver gör de nå fler gånger innan lilln kommer. Dagens städsaldo blev:

- dammsugit och skurat golv
- torka damm av hyllor, bakom värmeelementen och av elektroniken
- skura spis och torka ugn, även dammsugit bakom
- tvättat skräpskåpet och ämbaren
- sorterat på hyllor och i lådor, plockat undan saker
- tvättat badrummet och skurat upp lillns badkar
- dammat mattor
- tvättat en maskin kläder och en maskin sängkläder
- torkat bordsytor

Ska ännu föra ut skräppåsen. Låter bli att tvätta fönstren, fast det inte har blivit gjort sedan vi flytta hit.
Jag är ju ändå höggravid, och borde därför ta det lugnt. Dessutom hatar jag att städa... Nu ska ja läsa, läsa och läsa! Ta en kopp te mellan varven och om höften slutar ömma så tar jag en promenad med gulle sen.

2 kommentarer:

Maria sa...

svar: själv går jag ju till gymmet i första hand för hälsans skull (stärka allmänkonditionen och bygga lite muskler). Är inte egentligen i övrigt ute efter att ändra på mitt utseende - med undantag från magen som gärna kunde va lite plattare och få lite synligare muskler ;) Men men, jag har inga utseendenojor eller liknande då jag går på gym - så jag ser ingen anledning till att INTE välja snygga gymkläder ;) Sen tycker jag det är mera motivationshöjande med nya fina kläder ;)

vintagemamman sa...

SV: teet är till för att öka sammandragningarna så att det ska underlätta förlossningen och även hjälpa livmodern att dra i hop sig och läka snabbare efteråt.