torsdag 22 mars 2012

Ormdrömmar

Någon som har ett drömlexikon hemma som kunde kolla upp vad det innebär att drömma om ormar?? Har gjort det massvis under graviditeten...

Senast inatt efter att jag hade vaknat av att jag svettades otroligt mycket där en ett-tiden så började jag drömma om nå ormar... Drömde de hade kommit till min hemgård (bland annat spottkobra) och jag var där tillsammans med min sambos yngsta bror. Nå vi kom underfund med att (efter att ha haft ihjäl några ormar) spottkobran måste ha lagat ett bo någonstans i huset och sökte efter det. Hittade det i en resväska, äggen var stora som hönsägg! Nå "mamman" kom slingrande och jag tog och slängde äggen mot henne så hon åkte ner för trappan, jag sprang efter och hoppade på ormens huvud innan den fick en chans att spotta. Min mamma och syster kom hem efteråt och vi fick säga lugnt att det KAN finnas kvar en orm...

Och då vaknade man förstås, så jag har ingen aning om vi fick bort alla ormar eller inte...
Men som sagt, jag har krigat mot ormar som velat ha mitt barn, som varit på jakt efter mig, som bara varit där, eller ormar i någon helt annan form... Så nu skulle jag verkligen vilja börja veta vad det egentligen handlar om när man hela tiden drömmer om ormar.

Jag har ingen ormskräck utan tycker de är ganska vackra och fascinerande djur egentligen, lagade som mycket mer ondskefulla i filmer än vad de egentligen är.
Och det är ett bra tag sedan jag och gulle såg på någon film som skulle ha handlat om ormar så tycker inte att det skulle vara influenser heller som kommer därifrån.

Nåja, nu till nå helt annat, lovade att ge en video på när lill*n tränar i min mage, igår efter många om och men fick jag äntligen fångat det på bild (annars otroligt bra på ti sluta just då man fått fram kameran).

(JAHAJA nu fick man int ladda upp videoklippet heller....! SUCK!!)

Sådär höll h*n på i ungefär en timme i flera olika etapper, och likaså då jag vaknade mitt på natten så tog han ett träningspass. Inte konstigt det ibland känns som om någon annan styr åt vilket håll jag ska. Längtar efter att se om lill*n är lika aktiv utanför magen och om h*n hickar lika mycket som nu. Kan hicka flera gånger under dagen och runt halvtimmar eller liknande tar det innan slutar hicka! Känns ganska lustigt när h*n hickar...

Trevlig torsdag åt er alla!

8 kommentarer:

Maria sa...

Om de int alls funkar att ladd upp här så kan du kanske lägg på facebook? :) Eller så laddar du först upp videon på t.ex. youtube, sen lägger du in den på bloggen. På blogg.se går det åtminstone int att direkt ladda upp en video från kameran.

Marion sa...

nå de borde gå, o int vill ja ju lägg upp e på youtube heller...! Ska kråta vidare me de sen o se om ja får e i ett eget inlägg...

MizzFiia sa...

Låter som orosdrömmar. Men om du klår upp dem så är det ju ett gott tecken.

Marion sa...

o om man inte riktit vet om man klår dem? Sko kom ihåg från nå gamla lexikon att ormar had nå speciell betydelse...

hanabanana sa...

"Ormar: Att se en hopringlad orm i drömmen är ett varsel om fara och fängelsestraff. Det kan också vara ett tecken på sjukdom eller hat. Ser du en orm ligga utsträckt betyder det att din hustru bedrar dig. Drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Att se en orm eller hydra med sju huvuden är en förvarning om frestelse och synd. Om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. Ser du många ormar i drömmen kommer du att bli lurad av en kvinna." :)

Marion sa...

Jisses he va ju allt hede o lite till...! x)

hanabanana sa...

http://www.kolumbus.fi/seanhype/virtual/ här har du ett drömlexikon om du har na meir intressanta drömmar du vill fösök tyd... :)

Marion sa...

tackar o bockar :) drömmar har jag hela tiden, sko måst böri skriv ner de direkt ja vaknar igen bara...