söndag 25 mars 2012

Sommartid!

Jahaja, hur många blev försenade till jobben sina idag då? Någon som erkänner sig skyldig?

Man fick vrida klockan en timme framåt nu då då man steg upp, jag har dator och telefon som gör det automatiskt, gjorde det just i vardagsrummet och väntar tills de båda herremännen vaknar innan jag gör det i sovrummet. Fast lilla herremannen vaknade redan men ville sova vidare med pappa sin.

Fick ju nog en mindre chock då man vaknade och tittade ut. Vart har vår grusgång tagit vägen, den är ju som täckt med ankelhög snö (nästan så mycket iallafall)! Vi vred till SOMMARtid inte VINTERtid....
Nå hoppas dethär var dendär vårliga takatalvi som nu innebär att snön kommer att smälta bort fort nu... Såg ju en hel del sångsvanar igår och några tofslärkor -tror inte de gillar snön särskilt mycket. Och en bekant hade sett en orm redan... Alltså, tycker inte naturen får lura dessa stackars sommardjur såhär alldeles! Hoppas alla dehär små varelserna hittade någonstans att ta skydd.

 Googlade efter nå visdomsord för dagen och hittade denhär söta katten, en liten påminnelse om att de som vill vara med dig kommer att bjuda in dig till deras liv (oavsett i vilket skede av livet du själv är). Ibland kanske deras livssituation passar bättre med din och ni har andra gemensamma saker att diskutera och göra, andra gånger är ni på olika ställen -men ni kan alltid prata om alla gamla fina minnen ni har.

Som en av mina vänner sade då de for hem från pizzakvällen "Det är så härligt med gamla vänner, för det är ingen skillnad hur länge sedan det är man träffades sist -det är ändå alltid som om man just träffats och vet vad man ska prata om".
En till google bild på visdomsord. En liten liten uppmuntran åt alla som har det tungt mellan varven. Kom ihåg, ni har säkert alla haft det tungt tidigare och ni har kommit er framåt. Eller ni känner någon som haft det tungt som ni hjälpt, de kom sig framåt.
Oavsett vad som är tungt så är det Aldrig Svaghet att be om hjälp av någon, att Våga be om Hjälp är alltjämnt en av de största Styrkorna en man/kvinna kan uppvisa.
Men ibland kommer det en liten puff, utan att man kan säga varför eller varifrån, just då man behöver det som mest. En liten puff som gör att man orkar ännu en dag utan att ge upp -och ibland känns det mycket bättre redan efter bara en dag.
Nu önskar jag er en riktigt trevlig och skön söndag, ska fara till hemgården på lunch vi om en stund och sedan får vi se vad vi hittar på resten av dagen.
Njut av söndagen, trots att det kommit mera snö.

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag håller så med om det hon ena sa om gamla vänner, jag tycker också att det känns som att vi aldrig riktigt varit ifrån varandra när vi väl träffas, trots att vi inte sett varann på länge :)

Marion sa...

Jo, sko vara riktit skoj om vi kunde träffas snart också.. Är du inte på väg norrut snart?

Maria sa...

jo, kommer upp 4 april och är där nästan en vecka, så säkert hinner jag en vända och hälsa på :) Ni bor i Vörå nuförtiden va?

Marion sa...

Jo de gör vi, och vi ska hoppas att int ja hamnar in på BB då hastigt och lustigt :P 7de har dock mam 50års kalas så då e hela dagen fullbokad för mig. :)