torsdag 1 mars 2012

Tandvärk...igen!?

Gissa vem som har tandvärk igen? På samma ställe men mycket kraftigare... Känns fortfarande inte som om det vore visdomstanden utan någon av de två närmaste tänderna där intill! Fy sjutton va det värker, om det inte går om snart idag kommer jag att få huvudvärk o allting.... vilket jag verkligen inte skulle ha lust med heller.
Har tandläkartid nästa vecka, så om jag skulle FÖRSÖKA stå ut till dess då? Nästa veckas fredag... Det känns som en otroligt lång tid till dess nujust....

Försökte få filma lill*ns gympapass i magen men han höll sig stilla så fort mamma tog i kameran! En liten blygis verkar det som. Så ni får vänta med att se något sånt (kanske en del av er är glada över det till och med).

Har inte fått svar på förra inläggets buzzadorkampanj, men fick anmäla mig till en tekampanj av Lipton nu också! Så nu finns det två kampanjer att hoppas på...
Om någon annan buzzador läser dethär, tog det länge innan ni fick vara med i er första kampanj (alltså så du faktiskt blev utvald)?

Det verkar bli en fin dag idag igen, solen stiger sakta över horisonten... Jag hoppas det fortsätter töa! Jag vill ha vår, behöver inte bli superhett men bort med en hel del snö så man kan sitta utomhus och avnjuta en kopp te alltid nu som då iallafall.

Första mars, hej jisses va tiden går! Idag får man ha kontakt med lite olika myndigheter, som alltid då det byter månad och man är arbetslös. Hoppeligen vill de inte krångla till något extra mycket idag då...

Jag ska ännu puffa inlägget där ni skall gissa vilket datum lill*n blir född. Ni måste ju inte vara finländare för att få delta, eller släkt heller för den delen, utan det är nog bara fritt fram. Lägg bara någon form av namnteckning så jag vet vem som skall få överraskningen sen... Inläggslänken!

2 kommentarer:

Lena. U sa...

Nu ska e bord synas om du kom me i pizza kampanjen för nu star e på buzzador sidon min att jag kom me :D

Marion sa...

Grattis får jag väl säga :D Jag slapp också med, ska vi ordna pizzakväll tillsammans eller?