måndag 26 mars 2012

Sömnbrist

Idag kan man iallafall säga att man får lida av sömnbrist! For och sova runt 23:00 (det var ju ändå bara 22 normal tid), men gissa vem som låg vaken till klockan 02 ungefär? Och vaknade sen ungefär 04, för att halvslumra till 07...

Var väl lite spänd själv också då det drog mycket mer i magen (eller livmodern, men den känns ju som på magen) igår kväll än vad det brukar. Det är ju 4 veckor kvar nu men tycker lill*n blir mer och mer otålig och aktiv. Få se om det blir för tidigt ändå...!

Inte för att det har någon skillnad, h*n är välkommen när som helst h*n känner sig redo för det (om mamma och pappa är redo så är en bisak. Längtar efter dig gör vi iallafall)! Och enligt tidningar etc så ska lill*n bara växa i storlek nu de sista veckorna, alla organ och sånt är färdigutvecklat så borde inte bli nå jobbigt pga det. Lite liten till växten kanske då som sagt, men det brukar de växa upp sig ändå (vad jag förstått).

Idag blir det att köra norrut då vildbasaren ska hem till sin mamma, ska väl försöka fundera på samma gång om det är något annat vi behöver få gjort där norrut så vi får undan det på samma gång och inte behöver köra igen om ett par dagar.
Verkar iallafall bli soligt och fint väder idag! Bara det skulle sluta vara på minusgrader nu meddetsamma så skulle det vara riktigt tiptop! Längtar efter att se nå blommor på marken som de hade gjort redan i Jakobstad, snödropp som blommade. Och att kanske få plocka sen en liten bukett med vildblommor (ja, de är vackrast där de bara står i naturen men någon gång kan man vilja ha in lite uppiggande blomdoft eller hur? Och jag lovar att ta blommor som andra kallar "ogräs" som tistlar, maskrosor och vad jag nu hittar)...

Min trädgårdsodling har inte alls kommit sig igång ännu.. Vet inte ens om mina små aloe veror har börjat få nå rötter!? Suck, kanske det inte blir till något ännu denhär sommaren... Mina tankar är hela tiden upptagna med något annat iår... Kanske inte så konstigt det heller iochförsig.

Inga kommentarer: