torsdag 12 april 2012

Baka baka

 Först en liten bild på den underbart söta Hollandkaninen och de vackra vita kruktulpanerna svärmor hade med på påsken åt oss.

 Hade min underbart flummiga kompis på besök och vi satt och bara pratade i, ja, de blev väl närmare 6 timmar i streck! Vi hann dock baka kanelbullar (ovan) och semlor (nedan) också och smaka. Tror inte fyllningen hölls så bra i bullarna då jag råkade smälta margarinet liite för mycket då det skulle blandas med kanel och socker... Men kanske jag nästa gång int lagar de i drömtårteformen utan lagar nå knyten istället så det inte kan rinna ut..? Vad tror ni? Har ni nå tips?

Vad satt vi annars och diskuterade? Vård i olika länder och på olika instanser, stress, att allt är beroendeframkallande nuförtiden, smink/inte smink, alkohol och fester, choklad, vad våra gamla kompisar sysslar med nuförtiden, att utseendet egentligen inte behöver berätta så mycket om en persons personlighet, killar som inte kan ta ett nej, stad/landsbygd, barn och min graviditet........ Otroligt mycket med andra ord, och en hel del annat också!
Var iallafall skönt att få sitta och bara prata om allt och inget en stund. Och det är kul att se hur lika hon och jag ändå är på många vis, med att inte ha ro att bara sitta och se på tv och dan blir mer eller mindre förstörd isåfall. Nej, det skulle vara mycket trevligare att få vara ut och gå mycket och röra på sig, träffa människor etc.

På tal om att träffa människor så börjar jag äntligen ha kontakt med Marthorna i Vörå, synd bara att deras nästa träff troligen blir inhiberad på grund av alldeles för dyr föreläsare! Hade varit skoj att fara med, särskilt då temat var hemmaspa (laga oljor och sånt hemma med enkla recept). Men det är ju en frivillig organisation så inte har man hur mycket pengar som helst att lägga på en föreläsare då heller. Men de skulle väl byta ut hela temat till det de hade tänkt från första början, trädgård! Också väldigt intressant ju så ska jag absolut fara med på isåfall (om jag inte ligger på BB eller just hemkommen därifrån).

Det får vara allt jag skriver för idag.
Fick en onödig kommentar på ett inlägg idag, hoppas det inte syns nåmera för någon då jag nog for in och tog bort den... Men, inte tar jag det så hårt. Finns alltjämnt folk som inte ens har gjort/menar det de skriver utan bara skriver för att provocera (vilket jag personligen anser är väldigt onödigt. Och vissa saker behöver man inte skriva fast det stämmer!).

1 kommentar:

vintagemamman sa...

Sv : ja jag bodde i ett mindre trevligt område i Malmö, katastrof var det:( Men här där jag bor nu är lugnt så jag ska nog kunna komma över min skräck:) Mysigt att baka..... jag borde också ta mig tid till det.