tisdag 24 april 2012

Ditt och datt

Börjar med att tipsa om en ny blogg jag hittade (hade kommenterat på mitt unicefinlägg): Power of compassion eftersom jag tyckte det var intressant. Hon har bland annat ett engelskt inlägg där hon listar alla stadganden ur mänskliga rättigheterna.

Annars vet jag inte vad jag har att skriva idag, 4 dar kvar till Beräknad Födelsetid, och lill*n e bara lugn där inne tycker jag (visst buffas och trängs h*n men inga värkar och inte så farligt tryck neråt heller). Imorgon blir det MRC igen på kontroll...
Jag hoppas att VINTAGEMAMMAN (kolla min blogglista för länk) får hålla om sitt barn redan! Igår var det ju schemalagd igångsättning för henne. Fast hon borde ha beräknat BF efter mig några dagar... Jag önskar iallafall henne allt gott!

Låter nästan som om älskling börjar snart vakna i sin säng, ovanligt tidigt isåfall! Brukar inte vakna före klockan 8 sällan så trodde jag skulle hinna bra skriva ännu...
Solen ser jag inte skymten av ännu, men tempmätaren visade på +5 grader så hoppas nu på det iallafall så man skulle orka ta en promenad idag också. Igår var jag på vårfotografering (bilderna får ni se senare, orkar inte söka efter kameran nu).

Det kan hända vi skaffar katt! Jag trodde aldrig det men, det kan faktiskt hända att vi skaffar katt. Jag har ju nog egentligen en katt från tidigare -men älskling och hon kommer inte alls överens. Dessutom så har min förra katt vant sig vid att bo hos mina föräldrar nu, utomhus mestadels av tiden. Vi skulle nog låta vår katt också bo utomhus här vid höghuset där det finns så många andra katter som springer omkring, men denhär skulle ju vara van med både älskling, mig, styvsonen och lill*n då. Om ett par veckor skulle vi få hämta katten... Hoppas kan man ju, skulle vara trevligt med en liten katt!

Och nu hör jag helt säkert att jag får sällskap, tänk att man inte kan få skriva sitt blogginlägg ifred heller (skämt åsido).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hörde att första barn föderskor oftast föder 3-5 dagar efter beräknad tid. Men det är bara vad jag hört.

Marion sa...

Jo det är vanligt att förstföderskor går över tiden, men har haft så mycket känningar så trodde nog inte att det skulle gå över. Inte barnmorskan vid mvc heller :)