lördag 28 april 2012

Kalaskläder

Jahaja, idag var det Beräknad Födelsedatum -men lillen verkar inte ha nå bråttom ändå... Nog har det varit aktivitet där men inte nu heller något desto mera än så...

Och inte hjälpte det fast man försökte göra sig fin så att det säkert skulle gå vattnet (brukar man inte säga att om man klär sig fint så kommer vattnet helt säkert att gå så att kläderna blir förstörda?). Här nedan får ni bild på min outfit, som gick att laga på olika varianter!

Alternativ1

Alternativ2
  • Röda strumpbyxor med svarta knästrumpor ovanpå
  • Knytbolero ärvd av syster
  • Röd topp fyndad på loppis i Smedsby
  • Maltasjalen
  • På alternativ2 så har jag toppen innanför Seppälä-barnkjol med volang/spets/paljetter

Och här kommer bild på mina naglar -hade olika på händerna så (men nej, jag har inte svårt att skilja på höger/vänster, det är inte därför jag behöver ha 2 olika).

Vänster röda

Högra svarta

Sakta men säkert börjar jag bli otålig också, tror gubben min varit det länge redan. Börjar snart ha en sån känsla att "jaaa-a, kunde du komma bort nu så jag får fundera på något annat?!". Och så är man ju så nyfiken också så de inte är klokt!! Vill veta nu om det blir en liten V eller en liten A!
Skötbordet får vi väl hit 1.5 iallafall, det är färdigmålat och torkat och då har svärmor möjlighet att ta paketbilen så hon får det transporterat.

Och jag vill ha en cykel!

3 kommentarer:

Maria sa...

Attans, de va ju idag som jag gissade på.. Men det är ju några timmar kvar av dygnet vetja ;)

svar: hehe, vad kul :) Hur länge höll sig den rosa färgen fin?

Ida sa...

måst säg du passar jättebra i pannlugg! :)

Marion sa...

Tack Ida :) Fast det är många som tycker annorlunda än du isåfall...

Maria: nu e nog dygnet över tyvärr :P
Hmm, sko säga det beror på vad man tycker är fint..! Man skulle ju själv bestämma hur stark färg man ville ha genom att låta det sitta i håret läääänge! Desto längre i -desto längre resultat. Men nog var det ju någon vecka (om du undvek klor och inte använde så starka schampo/balsam)...