fredag 20 april 2012

Så börjar helgen

Först för de som ville läsa MVC-updaten igår så här har ni länken ifall ni missat inlägget.

Natten var lugn -såklart. Hade sjuk rygg då jag vaknade, men det har också lugnat ner sig så inga känningar av någon sort alls nu...
Känslan av lite dumhet och lite besvikelse finns såklart kvar från igår också... Redan om halsen nu iallafall skulle ha varit borta men oöppnad så skulle det känts mindre dumt -för då skulle ju iallafall något ha hänt! I och för sig sa hon ju inte hur mycket som var kvar av halsen så den kaan ju ha blivit kortare.. fast jag tvivlar ändå av någon anledning.
Gulligt av lill*n iallafall att sparka varenda gång jag tänker nå negativt om hela händelsen... Som om h*n säger att det inte alls är länge kvar, h*n bara luras lite! En riktig lurifax, kanske det är vad vi får?

Storebror hans är hos oss denhär veckan. Trevligt! Då har man iallafall något helt annat att tänka på. Nujust, såhär tidigt på morgonen, ser det iallafall lovande ut med begynnande solsken -fast det nog finns nå halvmörka moln där längre bort också... Men vi ska tro att snöovädret någon sa att de lovat håller sig borta så vi skulle kunna fara till lekparken ett tag.

Ett litet citat jag ville dela med mig av åt er. Förstås också stulet från någon FB-sida...
Passar ju ganska bra in på mig nujust tycker jag. Men det är en lärdom alla behöver, det är inget fel med att ha fel ibland. Och man kan alltid ta reda på hur det egentligen förhåller sig, och att medge att man haft fel -det är starkt!

2 kommentarer:

vintagemamman sa...

Usch jag förstår precis hur du känner...... :( Och så besviken man blir. Men han kommer snart ändå ska du se:)

Marion sa...

Det hoppas jag ju verkligen! Känns alltjämnt bara så dumt tycker jag då jag far in för något och det inte är något... Är nog mera "lida i tysthet, fara in som dödssjuk" typen så.. :P