onsdag 25 april 2012

Ska e faktiskt fa över?

Så hade man varit till MRC (eller ska det vara MVC? Ser båda förkortningarna på nätet) igen en gång. Det är ju beräknat datum till lördag, 28de.

Vad funderades idag? Hade en kraftig sammandragning då jag slängde mig upp på undersökningsbritsen -men jag kände inte ens av den egentligen. Lillens puls låg i medeltal runt 140, mitt blodtryck 110/79. Spårämnen av äggvita i urinen och jag behöver dricka mer nu såg hon på något annat fält. Min vikt hade gått ner med 1,1kg (inte mig emot och hon tyckte också det var bra), lill*ns mått var fortfarande på stadiga 32cm. Hörde hans puls mera frampå nu än tidigare så han hade ändrat lite mera läge i mera förlossningsläge.
Det är väl vad jag kan berätta... Ja, hon funderade att mina hinnor måste vara starka och att jag har vältränade magmuskler som håller upp lill*n ännu så att jag kan gå fast flera kilometer i maklig takt utan att det börjar tynga neråt eller ila alltför mycket i ljumskarna och så.

Så nu verkar det nog gå både fulla tiden och kanske till och med över tiden. Bokade in tid till måndag nästa gång ifall det inte startar i helgen då, blir ju att springa dit två gånger i veckan i fortsättningen så. Undras just om lill*n är en såndär som hör att vi får en tid att passa -oså tycker h*n att vi inte får missa den tiden, så h*n väntar inne?

Här kommer några vårbilder från min promenad igår:

Lila krokus

Vita krokusar

Snödropp?

Såg en enda tussilago längs hela promenaden.

Inte sorgmantel, inte nässelfjäril, vad heter denhär??

2 kommentarer:

Lena sa...

Påfågelöga heter hande fjärilen

Marion sa...

Okej, tackar :)