fredag 6 april 2012

Glad Påsk

 Vill önska alla läsare en riktigt GLAD PÅSK med några bilder av mitt påskris som har börjat få löv.
 Denhär påsken blir lite annorlunda. Min mor fyller jämnt på påsklördagen så istället för en vanlig påskeftermiddag blir det kaffe och tårta för hela slanten. Men det har jag inget emot heller. Efteråt menar iallafall min bror att vi nog har påskbrasa som vi brukar.
 Dessutom lär jag få sminka styvsonen till påskhäxa iår, första gången någonsin jag får en så viktig uppgift! Har försökt söka igenom mina skåp efter något som han kunde klä ut sig i, hoppeligen duger det åt honom fast jag inte har så roliga kläder... Stor röd tskjorta (blir klänning på honom), svart kappa och blommigt förklä och en liten kaffepanna. Ska väl fara till hemgården iallafall med honom så han får nå godis.
Men nu att börja med, denna fredag, så skall vi fara efter busen. Har sovit väldigt dåligt, vaknade av tandvärk fast jag tog 1gram Panadol innan jag gick och lade mig. Antar att det betyder det inte hjälper längre... Så nu skulle lill*n verkligen få börja ställa sig ut så jag får fara och ta bort dethär onda sedan! Blev inte årsdagspresent åt oss, kanske de blir present åt mormor sin då ändå som vi först misstänkte (skulle ju vara typiskt att måsta fara mitt i kalaset).

2 kommentarer:

vintagemamman sa...

SV: Nej gud nä .... slemproppen kan gå flera dagar eller tom veckor innan det sätter igång. Under min förra graviditet gick den visserligen två timmar innan han kom ut. Men denna gången har den gått lite i omgångar under två veckors tid. Det är mer ett tecken på att man börjat öppna sig än att själva förlossningen är i gång. Som andra föderska kan man ju tyvärr gå öppen flera cm i veckor innan det tar fart. Men jag hoppas att jag är nära nu, börjar bli jobbigt med mensont och sammandragningar:P Bodyshop är dom ända som säljer bodybutter - dyra tyvärr 185 kr, men dom varar ett tag och är riktigt bra så det är helt klart värt priset och så luktar dom mumma:)

Maria sa...

Mina björklöv slog ut lagom tills jag skulle åka hem.. Hoppas påskriset är fint ännu på tisdag kväll då jag är tillbaka i Åbo..

Annars kan det hända att det ändå inte blir nåt besök i helgen - dessutom verkar det vara lite osäkert för din del också, låter lite som att det kan bli förlossning vilken dag som helst nu? :P Men räkna med att jag kommer förbi sen i maj när bebben hittat ut ;)