onsdag 11 april 2012

Liten uppdate

 Dagens sminkning, tillsammans med röd läderjacka, maltasjalen, gulles urväxta svarta skjorta, svart topp och mina silverglittriga svarta byxor. Taget med mobiltelefonen min.
Det är omöjligt att få ekonomin att gå ihop så man faktiskt inte blir på noll emellan gångerna man får pengar..! Har ni också upptäckt det? Fast hur man försöker töja och låta bli att handla onödiga saker så går det ändå inte riktigt... Suck, nåja, snart börjar väl mammapengarna rulla på ordentligt så att man vet när exakt de kommer och när man får bostadsstöd och när man får utkomststöd. Att inte ha regelbunden inkomst utan att det kommer olika datum varenda gång -det är nästan det som gör det mest problematiskt!

Här har ni skötbordet vårt, eller blir vårt. Jag sandpapprade det idag och svärmor skulle måla det sedan och transportera hit det. Denhär bilden är innan jag sandpapprade det.

Inatt vaknade jag faktiskt av att det tog så sjukt, tänkte såklart på tandvärk direkt men nej -det tog sjukt på magen! Exakt hela sidorna och där nere (men mitt på magen var det bara ömmande faktiskt)! Medan jag sandpapprade kom det på nytt en riktigt kraftig dragning och nu då jag sitter så spänner det kraftigt... Tycker min mage blir mjuk väldigt sällan nåmera, och trycker neråt har det gjort så jag trott underlivet skulle klyvas i två delar! Kanske det betyder det är nära nu? Skulle hoppas på det faktiskt... Har inte lust att gå med dethär nå många dagar så... Imorgon är det mödrarådgivningen klockan 11 så då får man iallafall veta om lill*n verkar sjunka längre ner nu på en vecka eller inte. Bara att hålla tummarna! Men vem vet vad som händer inatt? Spännande tider man lever i..!

Älskling krigar för fullt mot ryssar på PS3, lånade den av sin bror och nå spel av sin andra bror (vilket jag berättade igår innan jag somnade med telefonen i handen). Jag sitter direkt bredvid tvn så känns som om jag blir smått döv hela tiden.

Men nu ska ja gå och vika in tvätten (fick det inte gjort igår), laga te och läsa en stund.

4 kommentarer:

Maria sa...

svar: en väldigt högljudd fågel isf, brandvarnare måste ju kunna tjuta ordentligt av säkerhetsskäl :P

Marion sa...

Jo, men int skulle det se bra ut att en "prydnadsfågel" tjuter såde som vanligt brandalarm x) kanske de e hede näktergal-ljudet som den har?

Maria sa...

Nå, man utgår väl från att ens hem inte ska börja brinna, men OM det ändå skulle ta eld så vill man nog att brandalarmet ska höras ordentligt :P

Marion sa...

Jo det är klart :) Och inte menar jag ju att den skulle viska sin fågelsång heller men xD